Να το λύσω γραμμικά;thetrojan01 έγραψε:Τώρα, αν με πιστεύετε είτε όχι, αυτό είναι δικό σας πρόβλημα

Να το λύσω γραμμικά;thetrojan01 έγραψε:Τώρα, αν με πιστεύετε είτε όχι, αυτό είναι δικό σας πρόβλημα
Το πως θα το λύσεις και σε τι πολυπλοκότητα νομίζω ότι είναι δικό σου θέμαthanos713 έγραψε:Να το λύσω γραμμικά;thetrojan01 έγραψε:Τώρα, αν με πιστεύετε είτε όχι, αυτό είναι δικό σας πρόβλημα
Μαντέψτε.Αδύνατο μου φαίνεται αυτό που λες.
Κι εμένα, μόνο και μόνο να τους διαβάσει θα κάνει παραπάνω...
Απ ό,τι λέει ο compileGuy, κι εκείνου τόσο περίπου του παίρνει.
Το λατρεύω το χιούμορ σουkernelpanic έγραψε:Μαντέψτε.Αδύνατο μου φαίνεται αυτό που λες.
Κι εμένα, μόνο και μόνο να τους διαβάσει θα κάνει παραπάνω...
Απ ό,τι λέει ο compileGuy, κι εκείνου τόσο περίπου του παίρνει.
Στέλνω μήνυμα να ρωτήσω. Ανέφερα ότι δεν υπήρχε η σχετική επιλογή... προσωπικά θα περιμένω.sotiris έγραψε:Άνοιξαν οι εγγραφές μία μέρα πιο πριν,κάνουμε εγγραφή ή περιμένουμε εώς αύριο?
Ρωτάω διότι δεν λέει πουθενά για 22ο πδπ σε παλαιούς διαγωνισμούς και μπορεί να είναι το παλαιό σύστημα εγγραφής.
Έστειλα και εγώ αλλά δεν έλαβα τίποτα.thetrojan01 έγραψε:Στέλνω μήνυμα να ρωτήσω. Ανέφερα ότι δεν υπήρχε η σχετική επιλογή... προσωπικά θα περιμένω.sotiris έγραψε:Άνοιξαν οι εγγραφές μία μέρα πιο πριν,κάνουμε εγγραφή ή περιμένουμε εώς αύριο?
Ρωτάω διότι δεν λέει πουθενά για 22ο πδπ σε παλαιούς διαγωνισμούς και μπορεί να είναι το παλαιό σύστημα εγγραφής.
συνειδητοποιείς ότι ρωτάς συνδιαγωνιζόμενούς σου;sotiris έγραψε:Τελικά τώρα κάνουμε εγγραφή ή περιμένουμε?
Ναι , μόνο που εγώ είμαι ένας απλός χρήστης εδώ. Εσύ είσαι ο admin εδώ.thetrojan01 έγραψε:συνειδητοποιείς ότι ρωτάς συνδιαγωνιζόμενούς σου;sotiris έγραψε:Τελικά τώρα κάνουμε εγγραφή ή περιμένουμε?ό,τι ξέρεις ξέρω/ξέρουμε!
- Spoiler: show
Δεν είμαι ούτε ο site admin αλλά και να ήμουν αυτό δε σημαίνει ότι γνωρίζω τις αποφάσεις τις Ο.Ε. του ΠΔΠ.sotiris έγραψε: Ναι , μόνο που εγώ είμαι ένας απλός χρήστης εδώ. Εσύ είσαι ο admin εδώ.
=> Δουλειά σου είναι να συντηρείς το φόρουμ και να μας ενημερώνεις σχετικά με τον διαγωνισμό.
Εγώ πάντως το είπα για να το δουν και οι υπόλοιποι για να μην πάθουν ότι έπαθα εγώ πέρισυ.Αν και δεν νομίζω να ήταν τόσο σημαντικό , εάν κοιτάξετε ο 21ος πδπ είναι στο τέλος αντί στην αρχή
και πέρισυ δεν τον εντόπισα και δεν τον τσέκαρα. Τέλος νομίζω ότι πρέπει να αλλάξεις το δελφινακι πάνω που λέει 22ος ΠΔΠ και να γίνει 23ος ΠΔΠ.
Άμα όμως η δουλειά δεν γίνεται σωστά; (Δεν μιλάω για κάτι συγκεκριμένο...)thetrojan01 έγραψε:Τέλος, σε παρακαλώ, μη με ενημερώνεις σχετικά με το ποια είναι η "δουλειά μου". Ευχαριστώ.
Άμα η γιαγιά μου είχε Κομοντόρε;thanos713 έγραψε:Άμα όμως η δουλειά δεν γίνεται σωστά; (Δεν μιλάω για κάτι συγκεκριμένο...)thetrojan01 έγραψε:Τέλος, σε παρακαλώ, μη με ενημερώνεις σχετικά με το ποια είναι η "δουλειά μου". Ευχαριστώ.P
Τὰ λόγια περιττεύουν νομίζω.sotiris έγραψε:Ναι , μόνο που εγώ είμαι ένας απλός χρήστης εδώ. Εσύ είσαι ο admin εδώ.
=> Δουλειά σου είναι να συντηρείς το φόρουμ και να μας ενημερώνεις σχετικά με τον διαγωνισμό.
Εγώ πάντως το είπα για να το δουν και οι υπόλοιποι για να μην πάθουν ότι έπαθα εγώ πέρισυ.Αν και δεν νομίζω να ήταν τόσο σημαντικό , εάν κοιτάξετε ο 21ος πδπ είναι στο τέλος αντί στην αρχή
και πέρισυ δεν τον εντόπισα και δεν τον τσέκαρα. Τέλος νομίζω ότι πρέπει να αλλάξεις το δελφινακι πάνω που λέει 22ος ΠΔΠ και να γίνει 23ος ΠΔΠ.
Τὰ λόγια ξαναπεριττεύουν νομίζω.thanos713 έγραψε:Άμα όμως η δουλειά δεν γίνεται σωστά; (Δεν μιλάω για κάτι συγκεκριμένο...)