Δεν υποτίθεται ότι τα .in αρχεία είναι πάντα σωστά και για αυτό δεν χρειάζεται να κάνουμε ελέγχους ; Δεν καταλαβαίνω λοιπόν ποιο είναι το πρόβλημα εφόσων δουλεύει το '@' και το '.' ......chris έγραψε:Λίγες όρες πριν την λήψη και μόλις πρόσεξα το:
"Όλοι οι χαρακτήρες έχουν κωδικοποίηση ANSI (ASCII 33 - 254)"!
Δηλαδή; Πρέπει να είναι unsigned char; Βλέπω πως δεν δουλεύει με ελληνικούς χαρακτήρες! Και επίσης δεν μπορώ να βρώ πως διαβάζω unsigned chars μέσα από την scanf, με %hhu;...
Θα μπορούσα να κάνω ένα πιο σύνεθετο σύστημα για να διαβάζω όλους τους χαρακτήρες... Ο ορθός τρόπος ποιός είναι;
ω μι τζι!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Y.Γ. : Η μη αναδρομική μου λύση δεν είχε καμμία απολύτως σχέση με την αναδρομική , εξ ου και η διαφορά στους χρόνους . Σήμερα συνειδητοποίησα ότι δεν έχω άλλο χρόνο και κάθισα και έκανα και άλλη μια λύση που τα βγάζει όλα σωστά εκτός από ένα testcase 1000 x 1000 γεμάτο με τελείες ........ θα περίμενα να βγάλει 1.000.000 αλλά βγάζει 1.000.001 . Αν θέλετε κοιτάξτε το και στις δικές σας λύσεις
( Παρεπιπτόντως , λύθηκε το πρόβλημα , δεν ήταν κάτι στον αλγόριθμο , τεχνικό ήταν , απλά ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί λύθηκε ! )