18 στους 27, καθόλου άσχημα

Χα, σε νίκησα, σε νίκησα bour1992, πόσταρα πρώτος!
stathis έγραψε:14ος.
Χαχαχα.Ελεύθεροσκοπευτής έγραψε:stathis έγραψε:14ος.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σε έψαχνα 1ο, άααντε 2ο....
δηλαδή εγώ που είμαι 7ος (κάπου το ξανάπα) να κάνω πάρτυ;;;
το 3ο όντως ήταν ευκολότερο στην εφαρμογή (γύρω στις 30 γραμμές)stathis έγραψε:Χαχαχα.Ελεύθεροσκοπευτής έγραψε:stathis έγραψε:14ος.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σε έψαχνα 1ο, άααντε 2ο....
δηλαδή εγώ που είμαι 7ος (κάπου το ξανάπα) να κάνω πάρτυ;;;
Την πάτησα με το 2ο θέμα. Έπρεπε να είχα ασχοληθεί με το 3ο.
Άσε ρε.Ελεύθεροσκοπευτής έγραψε:το 3ο όντως ήταν ευκολότερο στην εφαρμογή (γύρω στις 30 γραμμές)
το 2ο έμπλεκε πολλά μέσα.... μέχρι να καταφέρω να το βγάλω πήγα 2 φορές για κατούρημα, και ύπια ένα μπουκάλι νερό στο ενδιαμεσο... :Ρ (100+ γραμμες)
Μια χαρά είσαι.compileGuy έγραψε:Εγώ 22ος!! Ωραίος απολογισμός για πρώτη χρονιά!!
δεν ξανάκουσα κάτι παρόμοιο, αλλά τσέκαρες μην ήταν ανακατεμένα στο 2ο τεστκέης και έπρεπε να εφαρμόσεις πρώτα έναν απλό αλγόριθμο τακτοποίησης (να βγούν τα αποτελέσματα με αύξουσα σειρά) στο πρώτο π.χ. δεν χρειαζότανstathis έγραψε:Άσε ρε.Ελεύθεροσκοπευτής έγραψε:το 3ο όντως ήταν ευκολότερο στην εφαρμογή (γύρω στις 30 γραμμές)
το 2ο έμπλεκε πολλά μέσα.... μέχρι να καταφέρω να το βγάλω πήγα 2 φορές για κατούρημα, και ύπια ένα μπουκάλι νερό στο ενδιαμεσο... :Ρ (100+ γραμμες)
1ο και 3ο testcase περνούσε η υλοποίησή μου για το Aegean. Έφαγα 3~ ώρες σ' αυτό.
Ναι, αυτό το έκανα.Ελεύθεροσκοπευτής έγραψε:δεν ξανάκουσα κάτι παρόμοιο, αλλά τσέκαρες μην ήταν ανακατεμένα στο 2ο τεστκέης και έπρεπε να εφαρμόσεις πρώτα έναν απλό αλγόριθμο τακτοποίησης (να βγούν τα αποτελέσματα με αύξουσα σειρά) στο πρώτο π.χ. δεν χρειαζόταν