Καιρός ήταν να γίνει αυτό

Φίλε και εγώ πάω γυμνάσιο και δεν κατάλαβα τίποτα!! Δεν καταλαβαίνω την διαφορά των δυο θεμάτων (Γυμνασίου και Λυκείου) . Ποιά είναι ρε παιδιά??chris έγραψε:Επιτέλους!
Εγώ πάω γυμνάσιο, και από όσο είδα, δεν μου φάνηκε και έυκολο το θέμα...
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα μας δίνονται συντεταγμένες των αεροπλάνων σε έναν τρισδιάστατο πίνακα και εμείς θα πρέπει να βρούμε ποιά αεροπλάνα είναι πιο κοντά. Έτσι;
Δεν έχω ιδέα πως θα το κάνω κάτι τέτοιο. Αλλά που θα πάει κάτι θα βρώ!!!
Και τι είναι "άπληστος" αλγόριθμος; Δεν έβγαλα άκρη ψάχνοντας στο google...
Κάν'το μια μετάφραση στα Αγγλικά και θα καταλάβεις κατευθείαν.chris έγραψε:Και τι είναι "άπλειστος" αλγόριθμος; Δεν έβγαλα άκρη ψάχνοντας στο google...
λέει τα ίχνη, που σημαίνει ότι είναι σίγουρα πάνω από ένα. άρα εσύ τα εμφανίζεις όσα και να είναι.Πρόβλημα
Να αναπτύξετε ένα πρόγραμμα σε μια από τις γλώσσες του ΙΟΙ το οποίο,
αφού διαβάσει τα δεδομένα της εξόδου ενός ψηφιακού ραντάρ, με τη μορφή
τριάδας δεδομένων που αντιστοιχούν σε κάθε εντοπισθέν ίχνος, θα εντοπίζει
και θα επισημαίνει τα ίχνη με τη μικρότερη μεταξύ τους απόσταση, άρα το
μεγαλύτερο κίνδυνο σύγκρουσης.
eparon έγραψε:λέει τα ίχνη, που σημαίνει ότι είναι σίγουρα πάνω από ένα. άρα εσύ τα εμφανίζεις όσα και να είναι.
Δε νομίζω να βάλουν τλετοια περίπτωση, αλλά αν Α(1,1,1) και Β(1,1,2) και Γ(1,1,-1) , τότε γράφουμε διάνυσμα ΑΒ ή ΑΓ;Αρχεία Εξόδου
Τα αρχεία εξόδου με όνομα airforce.out είναι αρχεία κειμένου με την εξής
δομή: Αποτελούνται από μια μόνο γραμμή που έχει δύο αριθμούς
χωριζόμενους με ένα κενό. Οι αύξοντες αριθμοί (θέσεις n-1, στο αρχείο
airforce.in) των ιχνών που έχουν τη μικρότερη απόσταση.
Αν κατάλαβα καλά, δεν νομίζω γιατί λέει (βλ Παρατήρηση νο. 5) ότι δεν υπάρχουν περισσότερα από ένα ζεύγη αεροσκαφών με την ίδια μικρότερη απόσταση μεταξύ τους.Υπάρχει ένα θεωρητικό bug, αν απόσταση μεταξύ 1-2 =ελάχιστο και 2-3 = επίσης ελάχιστο, τότε η λύση είναι 1-2 ή 2-3;