Τελικά θα κάνουμε e-training;

Γενικά θέματα για το διαγωνισμό. Ερωτήσεις, προτάσεις και ό,τι άλλο ταιριάζει.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ntziris
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: Παρ Δεκ 31, 2010 2:08 am
Τοποθεσία: Κρήτη

Τελικά θα κάνουμε e-training;

Δημοσίευση από ntziris »

Σύμφωνα με το Χρονοδιάγραμμα χθες (28 Φεβρουαρίου 2011) υπήρχε Πιθανή έναρξη e-training για τους επιτυχόντες της Β΄ Φάσης. Βέβαια τώρα ούτε τα αποτελέσματα τις Β´φάσης δεν έχουν βγει απλά ξέρει κανένας αν τελικά θα γίνει το e-training; Πάντως θα ήταν καλό να γινόταν εξάλλου μέχρι τις 20 Μαρτίου έχουμε αρκετό χρόνο (20 μέρες δηλ. :P) .... :?
sotiris
Δημοσιεύσεις: 422
Εγγραφή: Τρί Φεβ 10, 2009 9:49 pm

Re: Τελικά θα κάνουμε e-training;

Δημοσίευση από sotiris »

ntziris έγραψε:Σύμφωνα με το Χρονοδιάγραμμα χθες (28 Φεβρουαρίου 2011) υπήρχε Πιθανή έναρξη e-training για τους επιτυχόντες της Β΄ Φάσης. Βέβαια τώρα ούτε τα αποτελέσματα τις Β´φάσης δεν έχουν βγει απλά ξέρει κανένας αν τελικά θα γίνει το e-training; Πάντως θα ήταν καλό να γινόταν εξάλλου μέχρι τις 20 Μαρτίου έχουμε αρκετό χρόνο (20 μέρες δηλ. :P) .... :?
Εάν το e-training πρόκειται για διαφάνειες , τότε πιστεύω το καλύτερο θα ήταν να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα τους (π.χ. www.pdp.gr ή www.hellenico.gr ), ελεύθερα για να μπορεί να τις διαβάσει και να ασχοληθεί όποιος θέλει , ανεξάρτητα εάν είναι επιτυχώντας κάποιας συγκεκριμένης φάσεως.Το ίδιο πιστεύω εάν το υλικό πρόκεται και για βίντεο. Από την άλλη έχουν υποθεί φήμες ότι το e-training πρόκειται για "2nd Hellenico Contest".
Εικόνα
thetrojan01
Δημοσιεύσεις: 712
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 21, 2008 2:45 pm

Re: Τελικά θα κάνουμε e-training;

Δημοσίευση από thetrojan01 »

Εγώ θα έλεγα ότι είναι νωρίς ακόμα για να φωνάζουμε... παιδιά, ηρεμία. Πριν λίγο βγήκαν τα αποτελέσματα. ;)
svyr cercrv an inevrfnv cbyl tvn an gb iyrcrvf nhgb... cvtrar xnzvn ibygn yrj tj.
Απάντηση