Σελίδα 1 από 1

Μάθημα Προετοιμασίας για την Γ' φάση

Δημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 28, 2017 7:13 pm
από infinity
Καλησπέρα σε όλους,

Σας ενημερώνουμε πως αυτό το Σάββατο 1/4 θα πραγματοποιηθεί μάθημα προετοιμασίας προσανατολισμένο στις απαιτήσεις της Γ' φάσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Θα συζητήσουμε προβλήματα, θα λύσουμε παλιά θέματα και θα δώσουμε συμβουλές για αποτελεσματική αξιοποίηση του χρόνου στον διαγωνισμό.

Το μάθημα είναι, φυσικά, ελεύθερης προσέλευσης. Ωστόσο θα είναι πιο χρήσιμο σε όσους θα συμμετάσχουν στην Γ' φάση και ιδιαίτερα σε όσους συμμετέχουν πρώτη φορά στον διαγωνισμό και ενδεχομένως να έχουν απορίες σχετικά με το πως θα είναι κτλ.

Σας περιμένουμε λοιπόν, θα ακολουθήσει ενημερωτικό email από την ΟΕ του διαγωνισμού σχετικά με την ώρα και την τοποθεσία. Να αναφέρουμε επιπλέον πως το μάθημα, καλώς εχόντων, θα μεταδοθεί και με live stream για όσους μένουν μακριά ή όσους θέλουν να το παρακολουθήσουν κάποια άλλη στιγμή.

Τα λέμε το Σάββατο :)

ΥΓ: Είναι λίγο ατυχής σύμπτωση που το μάθημα γίνεται Πρωταπριλιά αλλά σας υποσχόμαστε πως δεν υπάρχει περίπτωση να έρθετε τζάμπα :P

Re: Μάθημα Προετοιμασίας για την Γ' φάση

Δημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 31, 2017 9:01 pm
από infinity
Για όσους δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα το μάθημα της Αθήνας θα διεξαχθεί αύριο στις 10 το πρωί στα κτήρια του τμήματος πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών του πανεπιστημίου Αθηνών. Νομίζω την ίδια ώρα θα διεξαχθεί και το μάθημα της Θεσσαλονίκης.

Σας περιμένουμε όλους :D