Μάθημα Προετοιμασίας για την Γ' φάση

Γενικά θέματα για το διαγωνισμό. Ερωτήσεις, προτάσεις και ό,τι άλλο ταιριάζει.
Απάντηση
infinity
Δημοσιεύσεις: 38
Εγγραφή: Σάβ Νοέμ 26, 2011 4:08 pm

Μάθημα Προετοιμασίας για την Γ' φάση

Δημοσίευση από infinity »

Καλησπέρα σε όλους,

Σας ενημερώνουμε πως αυτό το Σάββατο 1/4 θα πραγματοποιηθεί μάθημα προετοιμασίας προσανατολισμένο στις απαιτήσεις της Γ' φάσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Θα συζητήσουμε προβλήματα, θα λύσουμε παλιά θέματα και θα δώσουμε συμβουλές για αποτελεσματική αξιοποίηση του χρόνου στον διαγωνισμό.

Το μάθημα είναι, φυσικά, ελεύθερης προσέλευσης. Ωστόσο θα είναι πιο χρήσιμο σε όσους θα συμμετάσχουν στην Γ' φάση και ιδιαίτερα σε όσους συμμετέχουν πρώτη φορά στον διαγωνισμό και ενδεχομένως να έχουν απορίες σχετικά με το πως θα είναι κτλ.

Σας περιμένουμε λοιπόν, θα ακολουθήσει ενημερωτικό email από την ΟΕ του διαγωνισμού σχετικά με την ώρα και την τοποθεσία. Να αναφέρουμε επιπλέον πως το μάθημα, καλώς εχόντων, θα μεταδοθεί και με live stream για όσους μένουν μακριά ή όσους θέλουν να το παρακολουθήσουν κάποια άλλη στιγμή.

Τα λέμε το Σάββατο :)

ΥΓ: Είναι λίγο ατυχής σύμπτωση που το μάθημα γίνεται Πρωταπριλιά αλλά σας υποσχόμαστε πως δεν υπάρχει περίπτωση να έρθετε τζάμπα :P
infinity
Δημοσιεύσεις: 38
Εγγραφή: Σάβ Νοέμ 26, 2011 4:08 pm

Re: Μάθημα Προετοιμασίας για την Γ' φάση

Δημοσίευση από infinity »

Για όσους δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα το μάθημα της Αθήνας θα διεξαχθεί αύριο στις 10 το πρωί στα κτήρια του τμήματος πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών του πανεπιστημίου Αθηνών. Νομίζω την ίδια ώρα θα διεξαχθεί και το μάθημα της Θεσσαλονίκης.

Σας περιμένουμε όλους :D
Απάντηση