Σωστα αποτελεσματα -> Λαθος Υποβολη...

Γενικά θέματα για το διαγωνισμό. Ερωτήσεις, προτάσεις και ό,τι άλλο ταιριάζει.
Απάντηση
Virus•Hacker•Kontos
Δημοσιεύσεις: 170
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 26, 2009 9:59 pm

Σωστα αποτελεσματα -> Λαθος Υποβολη...

Δημοσίευση από Virus•Hacker•Kontos »

Ενω σε οσα testcase εχω δοκιμασει το προγραμμα βγαινει σωστο, οταν κανω υποβολη μου βγενουν και τα 3 λαθος!!...

Ειμαι σιγουρος οτι η γλωσσα που επελεξα ειναι C++...
Καμια αλλη ιδεα??

Εσας δεν σας συμβαινει αυτο?
DFS Hole:
Spoiler: show
http://virushackerwhizkid.blogspot.com/ ... ze-it.html
DFS = Deep Freeze System
Είμαι σίγουρος ότι το πιστέψατε.

Virus•Hacker•Kontos
Δημοσιεύσεις: 170
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 26, 2009 9:59 pm

Re: Σωστα αποτελεσματα -> Λαθος Υποβολη...

Δημοσίευση από Virus•Hacker•Kontos »

Λαθος, ακυρο... Καπου εχανα τον τελευταιο βρονχο και επερνα F...


EDIT:

E, αυτο πρωτη μου φορα το παθαινω...
Εχω το σωστο προγραμμα και δεν εχω τον σωστο κωδικα...!!!

ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ... Εκτος και αν καταφερω να το διορθωσω...

Η προαισθηση που ελεγα...
DFS Hole:
Spoiler: show
http://virushackerwhizkid.blogspot.com/ ... ze-it.html
DFS = Deep Freeze System
Είμαι σίγουρος ότι το πιστέψατε.

Stonos
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: Δευ Φεβ 08, 2010 3:32 pm

Re: Σωστα αποτελεσματα -> Λαθος Υποβολη...

Δημοσίευση από Stonos »

Βάζεις newline στο τέλος του .out;
Επιστρέφει το main σου 0;

Άβαταρ μέλους
compileGuy
Δημοσιεύσεις: 218
Εγγραφή: Δευ Ιαν 19, 2009 5:39 pm

Re: Σωστα αποτελεσματα -> Λαθος Υποβολη...

Δημοσίευση από compileGuy »

Stonos έγραψε:Βάζεις newline στο τέλος του .out;
Επιστρέφει το main σου 0;
+1
Τα δυο πιο συχνά λάθη :mrgreen:

Virus•Hacker•Kontos
Δημοσιεύσεις: 170
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 26, 2009 9:59 pm

Re: Σωστα αποτελεσματα -> Λαθος Υποβολη...

Δημοσίευση από Virus•Hacker•Kontos »

ΠΑΡΑΚΑΤΩ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Virus•Hacker•Kontos την Τρί Φεβ 16, 2010 10:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
DFS Hole:
Spoiler: show
http://virushackerwhizkid.blogspot.com/ ... ze-it.html
DFS = Deep Freeze System
Είμαι σίγουρος ότι το πιστέψατε.

Virus•Hacker•Kontos
Δημοσιεύσεις: 170
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 26, 2009 9:59 pm

Re: Σωστα αποτελεσματα -> Λαθος Υποβολη...

Δημοσίευση από Virus•Hacker•Kontos »

Θελει newline στο τελος???

Οσο για το τι επιστρεφει το προγραμμα μετα απο μερικους πειραματισμους βρικα ποιες ειναι οι λυσεις των προβληματων που δοκιμαζουν...
;) Θα δοκιμασω το newline γιατι παλι αντιμετοπισα προβληματα...
DFS Hole:
Spoiler: show
http://virushackerwhizkid.blogspot.com/ ... ze-it.html
DFS = Deep Freeze System
Είμαι σίγουρος ότι το πιστέψατε.

Virus•Hacker•Kontos
Δημοσιεύσεις: 170
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 26, 2009 9:59 pm

Re: Σωστα αποτελεσματα -> Λαθος Υποβολη...

Δημοσίευση από Virus•Hacker•Kontos »

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
Ευχαριστω παρα πολυ...

1 Σωστή απάντηση (100%) 0
2 Σωστή απάντηση (100%) 0
3 Σωστή απάντηση (100%) 0
DFS Hole:
Spoiler: show
http://virushackerwhizkid.blogspot.com/ ... ze-it.html
DFS = Deep Freeze System
Είμαι σίγουρος ότι το πιστέψατε.

Rania
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: Δευ Νοέμ 09, 2009 7:37 pm

Re: Σωστα αποτελεσματα -> Λαθος Υποβολη...

Δημοσίευση από Rania »

Αργκ, μου βγαζει συνεχεια κωδικος εξοδου (42).
DAMN, γιατι, ολα τα testcases μου τα βγαζει σωστα.

Virus•Hacker•Kontos
Δημοσιεύσεις: 170
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 26, 2009 9:59 pm

Re: Σωστα αποτελεσματα -> Λαθος Υποβολη...

Δημοσίευση από Virus•Hacker•Kontos »

compileGuy έγραψε:
Stonos έγραψε:Βάζεις newline στο τέλος του .out;
Επιστρέφει το main σου 0;
+1
Τα δυο πιο συχνά λάθη :mrgreen:

Επιστρέφει το main σου 0?? Δεν Ξερω Πως Ειναι Σε Πασκαλ η συγκεκριμενη ερωτηση αλλα σε C/C++ αυτο ειναι...

Αυτο ενοει.
Το προγραμμα πρεπει να επιστρεφει 0...
DFS Hole:
Spoiler: show
http://virushackerwhizkid.blogspot.com/ ... ze-it.html
DFS = Deep Freeze System
Είμαι σίγουρος ότι το πιστέψατε.

Απάντηση