Πρόγραμμα ολόσωστο, Σύστημα Λάθος

Γενικά θέματα για το διαγωνισμό. Ερωτήσεις, προτάσεις και ό,τι άλλο ταιριάζει.
Άβαταρ μέλους
compileGuy
Δημοσιεύσεις: 218
Εγγραφή: Δευ Ιαν 19, 2009 5:39 pm

Re: Πρόγραμμα ολόσωστο, Σύστημα Λάθος

Δημοσίευση από compileGuy »

papalife έγραψε:
chris έγραψε:
Papalife έχεις δώσει την μισή σου λύση παραπάνω, έλεος.
Για ποιά λυση λες? Μήπως θέλεις να ποστάρω τον κωδικα ολόκληρω αν λες γι' αυτό ή την λογική με την οποία θα φτάσεις στο αποτέλεσμα?

Προσωπικα θεωρώ τελείως ηλίθιο το να έχει κάποιος φτιάξει το πρόγραμμα με χρηση fstream C++ να τρέχει αλλα λόγω χρόνων όπως είπε και ο SOTIRIS να σου λέει οτι είναι λάθος απάντηση.
Papalife είσαι καλά????

Δίνεις πάρα ΠΟΛΛΑ στοιχεία. Κανε έντιτ και κρύψε λόγια όπως λέει και ο chris.
Spoiler: show
Και ο ΠΔΠ είναι διαγωνισμός ..... :mrgreen:

papalife
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: Σάβ Δεκ 05, 2009 8:50 pm

Re: Πρόγραμμα ολόσωστο, Σύστημα Λάθος

Δημοσίευση από papalife »

chris έγραψε:
Papalife είσαι καλά????

Δίνεις πάρα ΠΟΛΛΑ στοιχεία. Κανε έντιτ και κρύψε λόγια όπως λέει και ο chris.
Spoiler: show
Και ο ΠΔΠ είναι διαγωνισμός ..... :mrgreen:
[/quote]

Μα καλα το fstream ειναι τα ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΩ? Δηλαδή είπα ενα fstream C++ και λύθηκε το πρόβλημα?

chris
Δημοσιεύσεις: 528
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 28, 2008 9:27 am

Re: Πρόγραμμα ολόσωστο, Σύστημα Λάθος

Δημοσίευση από chris »

papalife έγραψε:
Μα καλα το fstream ειναι τα ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΩ? Δηλαδή είπα ενα fstream C++ και λύθηκε το πρόβλημα?
Μάλλον δεν είμαι καλός στο να εξηγώ πράγματα.
compileGuy έγραψε:Να υπενθυμίσω: Δεν πρέπει να γράφετε στοιχεία που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που λύνετε το πρόβλημα με ότι αυτο συνεπάγεται (κώδικας,αλγόριθμοι κτλ). Όσο για τον τρόπο που διαβάζετε το περιεχόμενο δεν είναι και τραγικό να λέτε αλλα και πάλι με μέτρο
Τεσπα, τι καιγόμαστε; Σε λίγο θα έρθει το edit από τις Μεγάλες Δυνάμεις :P

Ας γυρισουμε στο θέμα.
Μετα από 397 δημοσιεύσεις, έβαλα και υπογραφή.

Άβαταρ μέλους
compileGuy
Δημοσιεύσεις: 218
Εγγραφή: Δευ Ιαν 19, 2009 5:39 pm

Re: Πρόγραμμα ολόσωστο, Σύστημα Λάθος

Δημοσίευση από compileGuy »

Να έρθει όμως :roll:

papalife
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: Σάβ Δεκ 05, 2009 8:50 pm

Re: Πρόγραμμα ολόσωστο, Σύστημα Λάθος

Δημοσίευση από papalife »

Μπορεί κάποιος να κάνει upload ενα αρχείο in με 10000 στοιχεία και εφόσον αποδεδειγμένα λειτουργεί ο αλγόριθμος του ενα αρχείο out με τα αποτελέμσατα?

Rania
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: Δευ Νοέμ 09, 2009 7:37 pm

Re: Πρόγραμμα ολόσωστο, Σύστημα Λάθος

Δημοσίευση από Rania »

Υπαρχει ηδη.

http://www.pdpforum.eu.org/forum/viewto ... 17&start=0

Btw το διορθωσα το λαθος που ειχα. Επρεπε να ειχα δωσει λιγη παραπανω σημασια στην ιδια την εκφωνηση της ασκησης τελικα :oops:

papalife
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: Σάβ Δεκ 05, 2009 8:50 pm

Re: Πρόγραμμα ολόσωστο, Σύστημα Λάθος

Δημοσίευση από papalife »

Rania έγραψε:Υπαρχει ηδη.

http://www.pdpforum.eu.org/forum/viewto ... 17&start=0
Συγνώμη αλλα και το ένα και το άλλο αρχείο (in, out) περιέχουν ενα συνονθύλευμα απο αριθμούς.

Rania
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: Δευ Νοέμ 09, 2009 7:37 pm

Re: Πρόγραμμα ολόσωστο, Σύστημα Λάθος

Δημοσίευση από Rania »

Μαλλον ειναι τα 10000 τμηματα; Ισως; Perhaps? :|
Το ενα εχει 10000 τμηματα ως εισοδο(γι αυτο και λεει 10000 πανω πανω..) και το αλλο εχει το σωστο αρχειο out που πρεπει να σου βγει.

papalife
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: Σάβ Δεκ 05, 2009 8:50 pm

Re: Πρόγραμμα ολόσωστο, Σύστημα Λάθος

Δημοσίευση από papalife »

Rania έγραψε:Μαλλον ειναι τα 10000 τμηματα; Ισως; Perhaps? :|
Το ενα εχει 10000 τμηματα ως εισοδο(γι αυτο και λεει 10000 πανω πανω..) και το αλλο εχει το σωστο αρχειο out που πρεπει να σου βγει.
Ναι δεν λέω έχει 10000 τμηματα αλλα όλα ειναι όπως να ναι και στα δύο αρχεία. Δηλαδη οι αριθμοί ειναι κολλημένοι μεταξύ τους και άλλοι οχι, αντε να βγάλεις συμπέρασμα. Κανένα test σωστό όπως αυτά που έχει ως παράδειγμα το πρόβλημα δεν υπάρχει με 10000 τμήματα?

chris
Δημοσιεύσεις: 528
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 28, 2008 9:27 am

Re: Πρόγραμμα ολόσωστο, Σύστημα Λάθος

Δημοσίευση από chris »

papalife έγραψε:
Rania έγραψε:Μαλλον ειναι τα 10000 τμηματα; Ισως; Perhaps? :|
Το ενα εχει 10000 τμηματα ως εισοδο(γι αυτο και λεει 10000 πανω πανω..) και το αλλο εχει το σωστο αρχειο out που πρεπει να σου βγει.
Ναι δεν λέω έχει 10000 τμηματα αλλα όλα ειναι όπως να ναι και στα δύο αρχεία. Δηλαδη οι αριθμοί ειναι κολλημένοι μεταξύ τους και άλλοι οχι, αντε να βγάλεις συμπέρασμα. Κανένα test σωστό όπως αυτά που έχει ως παράδειγμα το πρόβλημα δεν υπάρχει με 10000 τμήματα?
Σωστό είναι το testcase.
Απλά τα ανοίγεις με text editor της δεκάρας σαν το σημειοματάρειο να υποθέσω, που θεωρεί να windows newlines δεδομένο... Κατέβασε κάποιο notepad++ ή άνοιξε τα με wordpad ή ακόμα καλύτερα, βάλε linux :)
Μετα από 397 δημοσιεύσεις, έβαλα και υπογραφή.

Rania
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: Δευ Νοέμ 09, 2009 7:37 pm

Re: Πρόγραμμα ολόσωστο, Σύστημα Λάθος

Δημοσίευση από Rania »

papalife έγραψε:
Rania έγραψε:Μαλλον ειναι τα 10000 τμηματα; Ισως; Perhaps? :|
Το ενα εχει 10000 τμηματα ως εισοδο(γι αυτο και λεει 10000 πανω πανω..) και το αλλο εχει το σωστο αρχειο out που πρεπει να σου βγει.
Ναι δεν λέω έχει 10000 τμηματα αλλα όλα ειναι όπως να ναι και στα δύο αρχεία. Δηλαδη οι αριθμοί ειναι κολλημένοι μεταξύ τους και άλλοι οχι, αντε να βγάλεις συμπέρασμα. Κανένα test σωστό όπως αυτά που έχει ως παράδειγμα το πρόβλημα δεν υπάρχει με 10000 τμήματα?
Σε εμενα τα δειχνει κανονικα οταν ανοιγω το αρχειο, δηλαδη πρωτα ο αριθμος του τμηματος και διπλα οι βλαβες. Δεν ειναι κολλημενοι μεταξυ τους οι αριθμοι. Απλα πολυ μεγαλοι.
Εγω απλα το ανοιξα, πατησα ctrl+a και καπακια ctrl+c, μετα ανοιξα ενα αρχειο txt με το notepad και με ενα ctrl+v ειχα ενα αρχειο hydrogen.in. Αυτο ηταν το θεμα σου να υποθεσω;

Άβαταρ μέλους
thetrojan01
Δημοσιεύσεις: 712
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 21, 2008 2:45 pm
Τοποθεσία: Ρόδος
Επικοινωνία:

Re: Πρόγραμμα ολόσωστο, Σύστημα Λάθος

Δημοσίευση από thetrojan01 »

Σκεφτείτε Απλά Να Πάρει! :o
@papalife: I should give you my msn address, but I have a lot of tests to study for these days :(
svyr cercrv an inevrfnv cbyl tvn an gb iyrcrvf nhgb... cvtrar xnzvn ibygn yrj tj.

papalife
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: Σάβ Δεκ 05, 2009 8:50 pm

Re: Πρόγραμμα ολόσωστο, Σύστημα Λάθος

Δημοσίευση από papalife »

thetrojan01 έγραψε:Σκεφτείτε Απλά Να Πάρει! :o
@papalife: I should give you my msn address, but I have a lot of tests to study for these days :(
?

chris
Δημοσιεύσεις: 528
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 28, 2008 9:27 am

Re: Πρόγραμμα ολόσωστο, Σύστημα Λάθος

Δημοσίευση από chris »

Think Simple damn it!
"Θα σου έδινα το msn μου, άλλα έχω να διαβάσω για πολλά τεστ αυτές τις μέρες"
Μετα από 397 δημοσιεύσεις, έβαλα και υπογραφή.

Rania
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: Δευ Νοέμ 09, 2009 7:37 pm

Re: Πρόγραμμα ολόσωστο, Σύστημα Λάθος

Δημοσίευση από Rania »

The ability to create a code doesn't come along with smartness.

chris
Δημοσιεύσεις: 528
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 28, 2008 9:27 am

Re: Πρόγραμμα ολόσωστο, Σύστημα Λάθος

Δημοσίευση από chris »

But smartness (ussually) comes along with the ability to create a code.
Aλλά που κολλάει αυτό;
Μετα από 397 δημοσιεύσεις, έβαλα και υπογραφή.

Rania
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: Δευ Νοέμ 09, 2009 7:37 pm

Re: Πρόγραμμα ολόσωστο, Σύστημα Λάθος

Δημοσίευση από Rania »

Ηταν μια γενικη διαπιστωση ενω διαβαζα το thread :lol:

stathis
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 379
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 14, 2008 6:01 pm
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Re: Πρόγραμμα ολόσωστο, Σύστημα Λάθος

Δημοσίευση από stathis »

chris έγραψε:But smartness (ussually) comes along with the ability to create a code.
Aλλά που κολλάει αυτό;
Μη το λες. :P
Δεν έχεις δει αρκετούς κώδικες "έξυπνων" απ' αυτούς που ασχολούνται με αλγορίθμους :lol:
/offtopic.

Τελικά λύθηκε το θέμα; :?

Απάντηση