Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010:
CAMP προετοιμασίας του 22ου ΠΔΠ για την συγκρότηση των Εθνικών ομάδων
. Το πρόβλημα μου είναι τα θερινά μαθήματα(που θα το έχουν όλη στην ηληκία μου),μπορεί να συμπέσουν. Αλλά πιστεύω ότι θα αλλάξει η ημερομηνία.

Να μετά τις εξετάσεις μου ακολουθούν αμέσως θερινά μαθήματα(στα φροντιστήρια). Εγώ θα κάνω Φυσική,μαθηματικά και έκθεση. Αρχίζω στις 14 Ιουνίου,αλλά τελειώνω κάπου στις αρχές Ιουλίου και τα μαθήματα δεν επαναλαμβάνονται ξανά.Oblivion έγραψε:Ποια θερινά μαθήματα εννοείς;
Αν επιτρέπεται, πηγαίνεις και τον χειμώνα σε φροντ. Φυσικής ή μαθηματικών ή έκθεσης;SOTIRIS έγραψε:Να μετά τις εξετάσεις μου ακολουθούν αμέσως θερινά μαθήματα(στα φροντιστήρια). Εγώ θα κάνω Φυσική,μαθηματικά και έκθεση. Αρχίζω στις 14 Ιουνίου,αλλά τελειώνω κάπου στις αρχές Ιουλίου και τα μαθήματα δεν επαναλαμβάνονται ξανά.Oblivion έγραψε:Ποια θερινά μαθήματα εννοείς;
Όχι, καπνό* Ρόδου! Ο καθηγητής των μαθηματικών που έχω (είχα) στο γυμνάσιο μας κάνει αφιλοκερδώς μαθήματα για διαγωνισμούς μαθηματικών (παλιά θέματα ΕΜΕ + ολυμπιάδων + θεωρία)Oblivion έγραψε:Ναι; Σε ποιο θα πας; Δε φαντάζομαι... Άγιο Νικόλαο Νάουσας;;
Οκ,εγώ πάντως δεν συμφωνώ. 2α λυκείου θα είμαι του χρόνου άρα όντως χρειάζεται το φροντηστήριο. Όταν λέω θερινά εννοώ καλοκαιρινά. Βασικά θερινά =καλοκαιρινά αλλά κάποιες φορές μπορείς να ακούσεις τις δύο λέξεις από άτομα και να σημαίνουν κάτι άλλο.thetrojan01 έγραψε:Αν επιτρέπεται, πηγαίνεις και τον χειμώνα σε φροντ. Φυσικής ή μαθηματικών ή έκθεσης;SOTIRIS έγραψε:Να μετά τις εξετάσεις μου ακολουθούν αμέσως θερινά μαθήματα(στα φροντιστήρια). Εγώ θα κάνω Φυσική,μαθηματικά και έκθεση. Αρχίζω στις 14 Ιουνίου,αλλά τελειώνω κάπου στις αρχές Ιουλίου και τα μαθήματα δεν επαναλαμβάνονται ξανά.Oblivion έγραψε:Ποια θερινά μαθήματα εννοείς;
Τουλάχιστον για Φυσική και Μαθηματικά δε νομίζω να χρειάζεται καλοκαιρινό μάθημα, αν χρειαστεί κατά τη γνώμη μου θα είναι καλοκαίρι μετά τη 2α λυκείου :S
Εεε... το ξέρω αυτό, απλώς ρώτησα αν όντως έκανες φροντιστήρια και τον χειμώνα ή αν το καλοκαίρι είναι η μόνη σου ευκαιρία να κάνεις φροντιστήριο σε αυτά τα μαθήματα...SOTIRIS έγραψε:Οκ,εγώ πάντως δεν συμφωνώ. 2α λυκείου θα είμαι του χρόνου άρα όντως χρειάζεται το φροντηστήριο. Όταν λέω θερινά εννοώ καλοκαιρινά. Βασικά θερινά =καλοκαιρινά αλλά κάποιες φορές μπορείς να ακούσεις τις δύο λέξεις από άτομα και να σημαίνουν κάτι άλλο.thetrojan01 έγραψε:Αν επιτρέπεται, πηγαίνεις και τον χειμώνα σε φροντ. Φυσικής ή μαθηματικών ή έκθεσης;SOTIRIS έγραψε:[
Να μετά τις εξετάσεις μου ακολουθούν αμέσως θερινά μαθήματα(στα φροντιστήρια). Εγώ θα κάνω Φυσική,μαθηματικά και έκθεση. Αρχίζω στις 14 Ιουνίου,αλλά τελειώνω κάπου στις αρχές Ιουλίου και τα μαθήματα δεν επαναλαμβάνονται ξανά.
Τουλάχιστον για Φυσική και Μαθηματικά δε νομίζω να χρειάζεται καλοκαιρινό μάθημα, αν χρειαστεί κατά τη γνώμη μου θα είναι καλοκαίρι μετά τη 2α λυκείου :S
Άντε ρε, τι γκρίνιαζες, πέρασες και φέτος.SOTIRIS έγραψε: Δεν αποκλείεται καθόλου.![]()
Φέτος απογοητεύτηκα πάντως. Του χρόνου θα προσπαθήσω πιο πολύ. (Στόχος πιο πολύ είναι η μάθηση)
ΥΓ
Πέρισυ στο καμπ ήρθαν και άτομα με 0δενική βαθμολογία. Φέτος δεν είναι άδκος ο κόσμος?
Από την άλλη όλα είναι 50%. Αν πας καλά στην Γ δεν σημαίνει ότι θα τας τέλεια στο καμπ και το αντίστροφο. Δηλαδή έστω εάν κάποιος ήταν 1ος στην Γ φάση και δεν γράψει τίποτα στο καμπ(πράγμα αδύνατο αλλά δεν ξέρεις καμία φορά) και κάποιος δεν τα είχε πάει στην Γ φάση και λύσει όλα τα θέματα(πράγμα αδύνατο και πάλι αλλά δεν ξέρεις καμία φορά) στο καμπ τότε περνάει μπροστά. Ποτέ δεν ξέρεις τι ανατροπές γίνονται.
Κίομως, παιδάκια στην Αφρική πεθαίνουν ακόμα.kernelpanic έγραψε:Άντε ρε, τι γκρίνιαζες, πέρασες και φέτος.SOTIRIS έγραψε: Δεν αποκλείεται καθόλου.![]()
Φέτος απογοητεύτηκα πάντως. Του χρόνου θα προσπαθήσω πιο πολύ. (Στόχος πιο πολύ είναι η μάθηση)
ΥΓ
Πέρισυ στο καμπ ήρθαν και άτομα με 0δενική βαθμολογία. Φέτος δεν είναι άδκος ο κόσμος?
Από την άλλη όλα είναι 50%. Αν πας καλά στην Γ δεν σημαίνει ότι θα τας τέλεια στο καμπ και το αντίστροφο. Δηλαδή έστω εάν κάποιος ήταν 1ος στην Γ φάση και δεν γράψει τίποτα στο καμπ(πράγμα αδύνατο αλλά δεν ξέρεις καμία φορά) και κάποιος δεν τα είχε πάει στην Γ φάση και λύσει όλα τα θέματα(πράγμα αδύνατο και πάλι αλλά δεν ξέρεις καμία φορά) στο καμπ τότε περνάει μπροστά. Ποτέ δεν ξέρεις τι ανατροπές γίνονται.![]()
(Με κάθε φιλική διάθεση, μη βαράτε)
Χρήστο... Χρήστο!chris έγραψε:Κίομως, παιδάκια στην Αφρική πεθαίνουν ακόμα.
Εγώ καλού κακού λέω να φέρω κανένα live cd με κανένα slax ^^http://el.nyc.gr/computer_labs έγραψε: Μέσω του δικτύου του κολεγίου και ενός συνόλου κεντρικών υπολογιστών, το NYC παρέχει πρόσβαση σε ένα μεγάλο αριθμό Η/Υ που λειτουργούν με λειτουργικό πρόγραμμα Windows XP Professional
wowhttp://el.nyc.gr/computer_labs έγραψε: , με ταχεία σύνδεση Internet,
Μην ανησυχείς, έχουμε τα φλασάκια από πέρσι. Αν και θα είναι κρίμα να μη χρησιμοποιήσουμε τα εξειδικευμένα λογισμικά προγράμματα.thetrojan01 έγραψε:Εγώ καλού κακού λέω να φέρω κανένα live cd με κανένα slax
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧkernelpanic έγραψε:Παρεμπιπτόντως, το μόνο που με νοιάζει εμένα είναι αν έχουν κλιματισμό σε όλες τις αίθουσες...thetrojan01 έγραψε:Εγώ καλού κακού λέω να φέρω κανένα live cd με κανένα slax
compileGuy έγραψε:Θα εχουν . Εχε θετικη σκεψη
USACO, SPOJ, το Hellenico τέλοςthetrojan01 έγραψε: Κάνεις κανείς προετοιμασία; Αν ναι, πώς;
(εγώ βλέπω κάτι αλγορίθμους στυλ "ό,τι θυμάμαι χαίρομαι" )