- Spoiler: show
... ?pman έγραψε:Νομίζω ότι ξέχασες κάποιον. Ποιον άραγε?Κηπουρίδης έγραψε:To camp τελείωσε , μάθαμε πράγματα , φάγαμε καλά , πάνω από όλα όμως :
Special Thanks to :
Λουκάς , Καραγκιαούρης , Σαμαράς Τσακίρης , Κανελλής , Πόριος .
( Η σειρά δεν λέει κάτι :p ) .
Νόμιζα ότι θα βρω στο camp τίποτα φρικτά nerds ( δεν είχα και πολύ άδικο) , αλλά τελικά πέρασα ΓΑΜΑΤΑ .
Υ.Γ.: Κυρ Αντμίν , σόρρυ που δεν χαιρετήσαμε , αλλλλλλλά ( σε λέει κάτι το Λ ; ) δεν ήσουν κάτω το στομάχι σου μέσα.
ξεχασες στο special thanks το 1007Κηπουρίδης έγραψε:To camp τελείωσε , μάθαμε πράγματα , φάγαμε καλά , πάνω από όλα όμως :
Special Thanks to :
Λουκάς , Καραγκιαούρης , Σαμαράς Τσακίρης , Κανελλής , Πόριος .
( Η σειρά δεν λέει κάτι :p ) .
Νόμιζα ότι θα βρω στο camp τίποτα φρικτά nerds ( δεν είχα και πολύ άδικο) , αλλά τελικά πέρασα ΓΑΜΑΤΑ .
Υ.Γ.: Κυρ Αντμίν , σόρρυ που δεν χαιρετήσαμε , αλλλλλλλά ( σε λέει κάτι το Λ ; ) δεν ήσουν κάτω το στομάχι σου μέσα.
Πλάκα κάνεις?Κηπουρίδης έγραψε:Άνα μπράβο , κι έσπαγα το κεφάλι μου ρε Μάνο να δω ποιον ξέχασα ....... το δέκα μηδέν εφτά ήταν τόση ώρα( ολογράφως για να μην το διαβάσουν χίλια εφτά ) . Σωστά ρε , τι χαζός είμαι
![]()
.
Και τον Ginosaji ξέχασες!!!pman έγραψε:Πλάκα κάνεις?Κηπουρίδης έγραψε:Άνα μπράβο , κι έσπαγα το κεφάλι μου ρε Μάνο να δω ποιον ξέχασα ....... το δέκα μηδέν εφτά ήταν τόση ώρα( ολογράφως για να μην το διαβάσουν χίλια εφτά ) . Σωστά ρε , τι χαζός είμαι
![]()
.
Άνα... Άνα...Κηπουρίδης έγραψε:Άνα μπράβο , κι έσπαγα το κεφάλι μου [...]
Άντε, καλό ταξίδιιιι!!!Κηπουρίδης έγραψε:Xaxaxaxaxaxa , Ginosaji και << βγάλτε με απ ' το πλυντήριο >> !!!!
Γουστάρω , έχω πεθάνει στο γέλιο . Σε λίγη ώρα φεύγουμε από το εξοχικό του Τσακίρη για Θεσσαλονίκη αλλά παραέφυγα offtopic .
1007 για μια ζωή . Φροντίστε να είστε και του χρόνου στο camp φίλοι μου .
Υ.Γ.: Έλα ρε Μάνο, θα με τρελάνεις ; Δεν μπορώ να βάλω στην ίδια τάξη το πόσο μιλούσα με εσένα με τον Καραγκιαούρη πχ που καθίσαμε μέχρι τις 4 το βράδυ με ένα λαμπάκι ΑΜΣΤΕΛ να αναβοσβήνει , κόβοντας Ginosaji gifs !
Κώδικας: Επιλογή όλων
Γιατί η μικρή Αννούλα δεν κάνει κούνια ;
Γιατί δεν έχει χέρια .
Γιατί η μικρή Αννούλα δεν παίζει ποδόσφαιρο ;
Γιατί δεν έχει μπάλα .
Τι υπάρχει μεταξύ της Αννούλας και του Κωστάκη ;
3 τάφοι .
Γιατί η μικρή Αννούλα δεν ξεχωρίζει τις παπαρούνες από τις μαργαρίτες ;
Γιατί κάτω από τον τάφο , οι ρίζες είναι ίδιες .
Γιατί μόνο το αριστερό μπρατσάκι της μικρής Αννούλας επιπλέει ;
Γιατί μόνο αυτό ρεύτηκε ο καρχαρίας .
Γιατί η μικρή Αννούλα τρέχει γύρω από το τραπέζι ;
Γιατί της κάρφωσαν στο κέντρο το χέρι .
Και γιατί σταμάτησε να τρέχει ;
Επειδή της κάρφωσαν και το άλλο χέρι .
Γιατί η μικρή Αννούλα σκότωσε τους γονείς της ;
Για να πάει εκδρομή με το ορφανοτροφείο .
Γιατί η μικρή Αννούλα σκότωσε και τους θείους της ;
Για να έρθει κι ο ξάδερφός της .
Γιατί η μικρή Αννούλα κλαίει πάνω από τον τάφο τον γονιών της ;
Ακυρώθηκε η εκδρομή .
Τι πέρασε από το μυαλό της μικρής Αννούλας όταν την κυνηγούσαν οι ζουλού ;
Ένα βέλος .
Πού βρίσκεται η μικρή Αννούλα πριν την έκρηξη ;
Πάνω στη βόμβα .
Πού βρίσκεται η μικρή Αννούλα μετά την έκρηξη ;
Εδώ , εκεί , παραπέρα …
Γιατί η μικρή Αννούλα είναι ακόμα παρθένα ;
Γιατί τρέχει πιο γρήγορα από τον θείο της .
Γιατί δεν είναι πια παρθένα ;
Γιατί σκόνταψε .
OMFG OMFG N00B TROLL U SUCK, MΙΚΡΗ ΑΝΝΟΥΛΑ ONLY PLEASE! ΜΙΚΡΗ ΑΝΝΟΥΛΑ ROCKS!thetrojan01 έγραψε:Και φυσικά μην ξεχνάμε το... :
Τι είναι το τελευταίο πράμα που περνά απ' το κεφάλι μιας μύγας, μόλις κολλάει στο μπαρμπρίζ ενός αυτοκινήτου;
calm down spam bot, θυμίζω τις παγωμένες στιγμές που περάσαμε μαζί με τους Bladan + Κηπουρίδη... ξέρουν αυτοίchris έγραψε:OMFG OMFG N00B TROLL U SUCK, MΙΚΡΗ ΑΝΝΟΥΛΑ ONLY PLEASE! ΜΙΚΡΗ ΑΝΝΟΥΛΑ ROCKS!thetrojan01 έγραψε:Και φυσικά μην ξεχνάμε το... :
Τι είναι το τελευταίο πράμα που περνά απ' το κεφάλι μιας μύγας, μόλις κολλάει στο μπαρμπρίζ ενός αυτοκινήτου;
@100:Κηπουρίδης έγραψε:Παγωμένες στιγμές ; Έχω ένα τέλειο για την περίσταση που το άκουσα χθες ( όντως ξέρω τι εννοείς ! ) .
Λοιπόν , πάει ένας σε ένα μαγαζί να αγοράσει ρούχα , παίρνει δυο παντελόνια κι ένα πουκάμισο ( ριγέ νομίζω ήταν ) και πάει να πληρώσει :
Πόσο κάνουν παρακαλώ , ρωτάει .
Εκατόν δύο μισό , απαντάει ο υπάλληλος . Καν ' το εκατό .
Ίου ίου ίου ίου , αποκρίνεται ο φίλος μας .
Φρικτό ε ; Εγώ γέλασα όταν το άκουσα !!!!!
Και σεβασμός στον κώλο της μύγας , γαμάει ( θα σε έβριζα κι εγώ τρόγιαν που σπάμαρες αλλά όντως , Κρις , είχε ειπωθεί όταν λέγαμε ανέκδοτα μικρής Αννούλας άρα πιάνεται ) .
Το του Κρις περί μικρής Αννούλας απλά κορυφή !
Camp 22ου ΠΔΠ σε λέει μετά το θέμα ....