@compileGuy: Πώς στο 2ο τεστκέις σου βγάζει χρόνο διάφορο του 0 ?

Υπέβαλα κι εγώ τη λύση μου, 0 και στα 4 testdata.
Εγώ θα έλεγα να αρχίσεις , μην το αφήσεις τελευταία στιγμή.
Όρισε το IDE σου να μεταγλωττίζει τα προγράμματα με τα εξής arguments:georgec++ έγραψε:Εγώ τί να πω!!! Στο δεύτερο τεστ το βγάζει λάθος και μου λέει ότι το προγραμμά μου έβγαλε ένα αστρονομικό νούμερο!!!Όταν πάλι το δοκιμάζω μόνος μου(το ίδιο τεστ) το βγάζει μια χαρά!! Τί γίνεται τέλος πάντων??
Ναι τελικά απο περιέργεια έκανα ενα τεστακι, να δω πόσα υπολογίζει και βγήκε παραπάνω απο 2 μερες!!!thetrojan01 έγραψε:1)Σου προτείνω να την αφήσεις τη "χαζή λύση" εκεί που κάθεται και να βελτιώσεις ή να απλουστέψεις (Α φάση είμαστε ακόμα) τη βέλτιστή σου.
2) Η brute force σου νομίζω ότι θα πάρει κάπου στις 2 μέρες
3) Ο κομπάιλερ γιατί να βγάλει SFault?
Απλά μαθηματικά!Virus•Hacker•Kontos έγραψε:Ναι τελικά απο περιέργεια έκανα ενα τεστακι, να δω πόσα υπολογίζει και βγήκε παραπάνω απο 2 μερες!!!
Ο κομπάιλερ δεν βγάζει SFault στο compiling, αλλά δεν βάζει όρια στις επαναλήψεις, (τώρα που το σκέφτομαι μπορει τελικά να είναι και απο την ποιότητα του λειτουργικού συστήματος)...
1)Να γράφεις τη δική σου τιμή στις τοπικές ή δυναμικά δεσμευμένες μεταβλητές πάντα.georgec++ έγραψε:Εγώ τί να πω!!! Στο δεύτερο τεστ το βγάζει λάθος και μου λέει ότι το προγραμμά μου έβγαλε ένα αστρονομικό νούμερο!!!Όταν πάλι το δοκιμάζω μόνος μου(το ίδιο τεστ) το βγάζει μια χαρά!! Τί γίνεται τέλος πάντων??
Εεεεεμ... τι εννοείς; Μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα πώς φτιάχνεις array με χρήση της 'στοίβας';kernelpanic έγραψε:4)Μη χρησιμοποιείς τη στοίβα για τους πίνακές σου, εκτός κι αν πραγματικά πρέπει.
άμα βγάλουμε 0 και στα 4, σημαίνει ότι περάσαμε 1η φάση ??thetrojan01 έγραψε:Καλό μήνα σε όλους!
@compileGuy: Πώς στο 2ο τεστκέις σου βγάζει χρόνο διάφορο του 0 ?![]()
Θεωρητικὰ ὄχι, γιατί τὰ testcases εἶναι ἐνδεικτικὰ κλπ κλπ. Πρακτικά, ἡ συμβουλή μου εἶναι ὅτι πέρασες καὶ παίζε μὲ ἄλλα προβλήματα, π.χ. usaco.zaxeilasfc έγραψε:ama vgalume 0 kai sta 4, simenei oti perasame 1i fasi ??thetrojan01 έγραψε:Καλό μήνα σε όλους!
@compileGuy: Πώς στο 2ο τεστκέις σου βγάζει χρόνο διάφορο του 0 ?![]()
(η απορία σου επιλύεται στο FAQ, διάβασέ το, πιστεύω θα σε βοηθήσει σε πολλά θέματα)zaxeilasfc έγραψε:ε ναι σημαίνει οτι ο κώδικας μας είναι σωστός.... οπότε δεν υπάρχει θέμα να κοπούμε όταν τον αξιολογήσουν αυτοί ?
Υπάρχει περιορισμός 30' στο edit (θα έπρεπε να υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό).zaxeilasfc έγραψε: Δευτ Νοέμ 15, 2010 4:01 pm:
(γιατί δεν μπορώ να κάνω EDIT το προηγούμενο ποστ μου ?)
Σημαίνει πολύ απλά ότι εάν το πρόγραμμά σου παράγει ποτέ λανθασμένη έξοδο, τότε η δική σου θα φαίνεται κόκκινη ενώ από δίπλα θα βλέπεις τη σωστή έξοδο για το συγκεκριμένο testcase με μπλε.zaxeilasfc έγραψε: " Σε περίπτωση σφάλματος, η έξοδος του προγράμματός σας εμφανίζεται με κόκκινο και η αναμενόμενη έξοδος με μπλε."
τι σημαίνει ?