compileGuy έγραψε:Αμα ξέραμε και σε ποιο θα μείνουμε..
Απο ότι έμαθα: Θελει η ΕΠΥ να βρει ξενοδοχείο κοντα στο New York College αλλα αν δεν βρει θα μείνουμε στο President που ως γνωστον δεν έχει δωρεαν internet
... και που ως γνωστόν έχει κοντά κάτι SIEMENS routerάκια ξεκλείδωτα
svyr cercrv an inevrfnv cbyl tvn an gb iyrcrvf nhgb... cvtrar xnzvn ibygn yrj tj.
Απο ότι έμαθα: Θελει η ΕΠΥ να βρει ξενοδοχείο κοντα στο New York College αλλα αν δεν βρει θα μείνουμε στο President που ως γνωστον δεν έχει δωρεαν internet
... και που ως γνωστόν έχει κοντά κάτι SIEMENS routerάκια ξεκλείδωτα
.... που για καποιον ανεξήγητο λόγο δεν γίνεται να συνδεθείς
Μπείτε στο AWMN. Αρκεί να φέρετε μαζί μια καλή κατευθυντική κεραία, ένα ρούτερ, μπαλαντέζα για τροφοδοσία, καλώδια Ethernet, ίσως άλλη μια κεραία εσωτερική wifi και να τα στήσετε στην ταράτσα χωρίς να σας πάρουν είδηση. Ψιλοπράματα.
thetrojan01 έγραψε:Εγώ καλού κακού λέω να φέρω κανένα live cd με κανένα slax ^^ (πλακίζω φυσικά)
Και μετά λες εμένα μαρτυριάρη
99 little bugs in the code,
99 bugs in the code,
Fix one bug,
Compile again,
104 little bugs in the code.
Εγω δεν έχω καθόλου λαπτοπ, αρα θα είμαι ΟΚ και χωρίς ίντερνετ.
Παντως δεν ξέρετε ποτε τι γίνεται... Οταν είχαμε παει με το σχολείο καποιος πανέξυπνος είχε αφήσει στον 1ναν απο τους 2 επιτραπέζιους που έχει στη reception με το account του να τρέχει... Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου κάτσει...
Πάντος ακόμα και έτσι δεν βολεύει ...
kernelpanic έγραψε:Μπείτε στο AWMN. Αρκεί να φέρετε μαζί μια καλή κατευθυντική κεραία, ένα ρούτερ, μπαλαντέζα για τροφοδοσία, καλώδια Ethernet, ίσως άλλη μια κεραία εσωτερική wifi και να τα στήσετε στην ταράτσα χωρίς να σας πάρουν είδηση. Ψιλοπράματα.
Σιγά μη γίνω Ναπολέοντας για να ψάξω για τον Dijkstra's Algorithm -.-'
svyr cercrv an inevrfnv cbyl tvn an gb iyrcrvf nhgb... cvtrar xnzvn ibygn yrj tj.
αδερφέ, προτιμώ το παρδαλέ κατσάκι!!! φλασακι-κατσικάκι!!!! κατσάαακιιιι.... ο πράσινος πελεκάνος πάντως είναι καλύτερος από όλα πιο καλό όμως ακόμα και απ' τον πελέκινο πρασινάνο είναι το τιγρέ δελφίνι...
γιατί άραγε να ήθελα να χει ίντερνετ το ξενοδοχείο; οκ, εκτώς από fb & youtube (τραγουδάκια), θα ψαχνόμουν με αλγόριθμους (ακόμα και αν είναι «εκτώς ύλης» lol)
Έμπιστος και man-in-the-middle..... χμμ κατι δεν πάει καλά
εγώ πάντως σας ψιθύρισα κάτι, ο chris ok προβλέπεται να έχει σήμα - σήμα καμπάνα
Παιδιά,ούτως ή άλλως έχει ethernet σε όλα τα δωμάτεια (αν και το σάιτ τους λέει και κάτι για wireless αλλά τεσπα)