1. Ο κώδικας θα πρέπει να έχει σχόλια;
2. Με ποιόν τρόπο βρίσκω τον χρόνο εκτέλεσης του προγράμματος και την χρησιμοποιούμενη μνήμη;

3. Τα αρχεία εισόδου θα είναι σωστά ή θα πρέπει κάθε φορά να τα ελέγχω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Νομίζω εννοείς το σχετικό μονοπάτι. Σε κάθε περίπτωση, τα αρχεία ελέγχου (εισόδου/εξόδου) βρίσκονται στον ίδιο φάκελο, στον οποίο θα τρέξει το εκτελέσιμο που θα παραχθεί από τον κωδικά σου. Ρίξε μία ματιά εδώ http://hellenico.gr/index.php?page=theory&id=13, έχει οδηγίες σχετικά με τις υποβολές και ένα παράδειγμα σε Pascal.xDev έγραψε: χρειάζεται να δηλώσουμε το φυσικό μονοπάτι του αρχείου εισόδου/εξόδου.
Απαντήθηκε ήδη το ερωτημά σουxDev έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα...
Έχω γράψει τον κώδικα για την πρώτη φάση του διαγωνισμού και τον δοκίμασα με τα παραδείγματα που υπάρχουν στο pdf με το πρόβλημα. Όλα οκ.
Ο χρόνος εκτέλεσης για τα αρχεία αυτά ήταν 0m0,002s.
Τα αρχεία όμως εισόδου αυτά είναι πολύ μικρά. Πως θα είμαι σίγουρος ότι ο κώδικας μου θα είναι εντός των περιορισμών για τιμές Ν=100000 και Μ=10000000 ;
Για να δεις την μνήμη που καταναλώνει μία διεργασία(=πρόγραμμα) μπορείς να τρέξεις την topxDev έγραψε: Και κάτι άλλο...
Όπως υπάρχει η time ./my_file για τον χρόνο εκτέλεσης υπάρχει κάποια εντολή για την εύρεση της μνήμης που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα;
Ευχαριστώ.