εχω προβλημα με το περιβαλλον που μας δινει η pdp,,,
το Ubuntu
κατεβαζο το .iso αρχειο που δίνει η επυ το γραφω σε cd και οταν το κανω boot
δεν τρεχει...
εχει κανενας παρομοιο προβλημα;;;;
Bladan έγραψε:εχω προβλημα με το περιβαλλον που μας δινει η pdp,,,
το Ubuntu
κατεβαζο το .iso αρχειο που δίνει η επυ το γραφω σε cd και οταν το κανω boot
δεν τρεχει...
εχει κανενας παρομοιο προβλημα;;;;
Έχεις ορίσει να bootάρεις από το CD στο BIOS; Τι εννοείς δεν τρέχει;
το εχω ορισει
αρχιζει κανονικα αλλα μετα σταματαει και μου βγαζει μυνημα λαθους
το εχω δοκιμασει σε 3 διαφορετικους υπολογιστες αλλα το ιδιο προβλημα παντα
Bladan έγραψε:το εχω ορισει
αρχιζει κανονικα αλλα μετα σταματαει και μου βγαζει μυνημα λαθους
το εχω δοκιμασει σε 3 διαφορετικους υπολογιστες αλλα το ιδιο προβλημα παντα
Θα ήταν καλό να μας αναφέρεις τι μήνυμα λάθους εμφανίζει.... και σε παρακαλώ διευκρίνισέ μας, μέχρι ποιο στάδιο εκκινεί το LiveCD? πχ. Οθόνη με επιλογές install, memory test etc?
svyr cercrv an inevrfnv cbyl tvn an gb iyrcrvf nhgb... cvtrar xnzvn ibygn yrj tj.
Το ειχα και εγω αυτο, επελεξε ασφαλη λειτουργεια και ειναι ολα ΟΚ...
Δεν καταλαβαινω γιατι δεν ετρεχε με το κανονικο αλλα δεν με ενδιαφερει πλεον. Το μονο προβλημα ειναι η αναλυση, που αμα εχεις μεγαλη οθονη θα φαινεται λιγο χαλια, αν το θεωρειτε αυτο προβλημα...
Virus•Hacker•Kontos έγραψε:Το ειχα και εγω αυτο, επελεξε ασφαλη λειτουργεια και ειναι ολα ΟΚ...
Δεν καταλαβαινω γιατι δεν ετρεχε με το κανονικο αλλα δεν με ενδιαφερει πλεον. Το μονο προβλημα ειναι η αναλυση, που αμα εχεις μεγαλη οθονη θα φαινεται λιγο χαλια, αν το θεωρειτε αυτο προβλημα...
θα εξηγήσει κανένας τι τρέχει ακριβώς? bug report δεν έχετε ξαναδεί βρε?
svyr cercrv an inevrfnv cbyl tvn an gb iyrcrvf nhgb... cvtrar xnzvn ibygn yrj tj.
Εμενα νομιζω που εριξα μια ματια κατι με ασμυβατη καρτα γραφικων (πιστευω παντα)
η λιγοτερο συγκεκριμενα ασυμβατο hardware. Εχω μια υποψια οτι ειναι μια παλια καρτα modem, η οποια εχει ξεμινει και δεν ειχα καταφερει να την εγκαταστησω ουτε μετα το φορματ, αλλα παρολα αυτα δεν την εχω αφαιρεσει ακομα μετα απο 1,5 χρονο!... Φανταστειτε τι σκονη θα εχει μεσα το PC... Καιρος να καθαρισω κανενα φιλτρο με την ευκαιρια...
Virus•Hacker•Kontos έγραψε:Εμενα νομιζω που εριξα μια ματια κατι με ασμυβατη καρτα γραφικων (πιστευω παντα)
η λιγοτερο συγκεκριμενα ασυμβατο hardware. Εχω μια υποψια οτι ειναι μια παλια καρτα modem, η οποια εχει ξεμινει και δεν ειχα καταφερει να την εγκαταστησω ουτε μετα το φορματ, αλλα παρολα αυτα δεν την εχω αφαιρεσει ακομα μετα απο 1,5 χρονο!... Φανταστειτε τι σκονη θα εχει μεσα το PC... Καιρος να καθαρισω κανενα φιλτρο με την ευκαιρια...
δεν πιστεύω για το μόντεμ να μην μπουτάρει το λίνουξ xD
Virus•Hacker•Kontos έγραψε:Εμενα νομιζω που εριξα μια ματια κατι με ασμυβατη καρτα γραφικων (πιστευω παντα)
δεν πιστεύω για το μόντεμ να μην μπουτάρει το λίνουξ xD
θα το ψαξω και θα σας πω. Παντως μερικες φορες δεν μπουταρουν ουτε τα XP λογο του modem...