Εγώ τις καθημερινές είμαι κάνα 30λεπτο το μετά το σχολείο, το απόγευμα έχω φροντιστήρια και διάβασμα μέχρι τις 8 περίπου (πάντα ανάλογα με τις περιστάσεις...) όπου βγαίνω για BMX (ναι, ευτιχώς που ξεκίνησα για να ξεεθιστώ και όντως το κατάφερα...) για 1:30 ώρα περίπου και μετά επιστρέφω το βράδυ όπου μπαίνω κατά τις 10 (λιώνει ο αδερφός μου μέχρι τότε, και άντε να καταφέρω να το παρω...) και κάθομαι μέχρι όσο μπορέσω δηλαδή μέχρι τις 11, ή 11:30.
Το κακό είναι πως εκείνη την ώρα δεν έχω καθόλου όρεξη για προγραμματισμό και έτσι στην ουσία απλώς χαζεύω...
Την παρασκευή δεν κάθομαι καθόλου, γιατί έχω μέχρι τις 6 μάθημα και μετα έξω μέχρι τις 12 ή 1 (ίσως μπω μια δυο ώρες τότε), το σάββατο απο τις 12 (που μένει ελεύθερος) μέχρι τις 3-4 και μετά έχει κατάβαση + βραδινή έξοδο, και την κυριακή συνήθως 1-2 ώρες το βράδυ.
Έτσι δεν έχω πολλές ώρες για προγραμματισμό δυστιχώς...
Υπάρχουν φυσικά και οι μέρες που βρέχει, άρα οι ώρες αυξάνονται κατα 1 την ημέρα περιπου...
EDIT: Τα προηγούμενα καλοκαίρια είχα εθιστεί με το Call Of Duty με κάποια παιδιά και έκλεινα 5αωρα σε net cafe... Φέτος ευτιχώς δεν έγινε έτσι...
Μεγαλύτερο λιώσιμο 20 ώρες πέρυσι το πάσχα που ήμουν μόνος μου στο σπίτι και το βράδυ δεν κοιμήθηκα (βασικά κοιμήθηκα αλλα στις 9 το πρωί...

)