Σελίδα 1 από 3

ExFinderBrowser

Δημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2009 6:26 pm
από marios_kant
Ας συνεχίσουμε εδώ την κουβέντα για το φίλο μας Σωτήρη και το ExFinderBrowser...

@SOTIRIS: Μπορείς να ανεβάσεις κάποια κομμάτια κώδικα από το πρόγραμμά σου;

ΥΓ: @stathis: Είναι ψιονιο και όχι ψώνιο!

Re: ExFinderBrowser

Δημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2009 6:37 pm
από stathis
marios_kant έγραψε:ΥΓ: @stathis: Είναι ψιονιο και όχι ψώνιο!
Ο Μπαμπινιώτης διαφωνεί μαζί σου :P
Ψώνιο είναι. Δεν υπάρχει η λέξη ψιόνιο, στη Νέα Ελληνική τουλάχιστον. :P
(ναι, έχω καψούρα με την ορθογραφία και το λεξιλόγιο :D)

Re: ExFinderBrowser

Δημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2009 6:39 pm
από chris
Οκ, ο browser δεν είναι κακός, άλλα δεν μπορείς να πείς ότι συναγωνίζεται browsers σαν τον Firefox ή τον Opera, ούτε καν τον IE! Να μην ξεχνάμε, πως ο Exfinder είναι βασισμένος στον IE...(Όπως και οι πιο πολλοί browsers σε Visual C++ ή basic Express)

Re: ExFinderBrowser

Δημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2009 6:41 pm
από chris
Ψώνιο είναι...

Re: ExFinderBrowser

Δημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2009 6:48 pm
από marios_kant
Πάντως οι 18000 γραμμές κώδικα δεν είναι κάπως υπερβολή;;;!!

Re: ExFinderBrowser

Δημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2009 6:54 pm
από chris
Σιγά μην είναι 18000 !!!

8000 μπορεί, μην ξεχνάς ότι στη Visual C++ and Basic κάνεις ένα drag n drop και σου γράφει 10 γραμμές...

Re: ExFinderBrowser

Δημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2009 7:12 pm
από marios_kant
Πάντως στη Visual Basic ο μισός σχεδόν κώδικας για browser είναι έτοιμος. Αυτός ουσιαστικά φτιάχνει τις καρτέλες, βάζει αντικείμενα κτλ... που δεν θέλουν και κάποια ιδιαίτερη γνώση.

Re: ExFinderBrowser

Δημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2009 7:28 pm
από stathis
Τσεκάρετε τα comments εδώ:
http://breezer.pblogs.gr/2009/01/trikal ... wn-14.html

Re: ExFinderBrowser

Δημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2009 7:34 pm
από dimitris
Ωχ ρε παιδιά, κάντε καμιά καλή κριτική, τον φάγατε τον μικρό. Μπράβο σου @SOTIRIS, σου εύχομαι η νέα έκδοση να κάνει πάταγο ;)

Re: ExFinderBrowser

Δημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2009 7:40 pm
από marios_kant
SOTIRIS έγραψε:Sosta ola auta pou lete!
Alla dn afierono olo ton xrono mou ston PC.
Pos ebglala fetos 1o trimino 19 m.s.o tote?
Βρε φιλαράκο Σωτήρη, σορρυ για το ψιονιο... Έχεις δίκιο, δεν είσαι... Με συγχωρείς;; :|

Re: ExFinderBrowser

Δημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2009 7:46 pm
από kernelpanic
Κοίτα να δεις. Εγώ νόμιζα πως ο SOTIRIS του φόρουμ ήταν ένας ψεύτης που βρήκε το άρθρο και προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί. Μάλλον έκανα λάθος. Μπράβο ρε :)

Re: ExFinderBrowser

Δημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2009 7:52 pm
από marios_kant
@kernelpanic: ?!!??!!?!!??!??!!??!? Πώς άλλαξες έτσι γνώμη;;;

Re: ExFinderBrowser

Δημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2009 8:18 pm
από kernelpanic
kernelpanic έγραψε:Εγώ νόμιζα πως ο SOTIRIS του φόρουμ ήταν ένας ψεύτης που βρήκε το άρθρο και προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί. Μάλλον έκανα λάθος.

Re: ExFinderBrowser

Δημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2009 8:46 pm
από marios_kant
SOTIRIS έγραψε:Βρε άντε τώρα ε! που θα μου πεις ότι δεν ξέρω και ορθρογραφία! μαθητής του 19 και 1/13 είμαι. Δεν σου φταίω εγώ εάν με ζηλεύεις γιατί αυτό κατάλαβα. Και κάτι ακόμα τον τίτλο στα Τρικαλινά Νέα δεν τον έβγαλα εγώ αλλά αυτοί από την εφημερίδα εντάξει?


Να προσέχετε πώς μιλάτε γιατί μπορεί να πείτε πράγματα που μπορούν να προσβάλλουν τους άλλους.

Υ.Γ Σαν πολύ μεγάλη ιδέα δεν έχεις για τον εαυτό σου? δεν μπορείς να προσβάλλεις τον καθένα έτσι για πλάκα.... ποιος νομίζεις ότι είσαι?
Δεν νομίζω να τα λες όλα αυτά σε μένα... Τι τίτλους για Τρικαλινά Νέα μου λες τώρα; Σου είπα τίποτα για αυτό;;;

Να ζηλέψω τι; Ασχολούμαι με τη μουσική (πηγαίνω και στο μουσικό γυμνάσιο) και με τους υπολογιστές για την πλάκα μου... Μήπως εσύ με ζηλεύεις επειδή ξέρω να παίζω 4 όργανα;;! Δε νομίζω...

Δεν έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου. Εάν είχα, θα ακολουθούσα την τακτική σου, να "διαφημίζω" τον εαυτό μου...
Πέρυσι έβγαλα 19,6, έχω συμμετάσχει σε αυτό και αυτόν μουσικό διαγωνισμό, έχω διακριθεί σε αυτό και αυτό και αυτό. Α! Μπείτε και σε ένα σιτε που γράφει για εμένα...

Συγγνώμη εάν σε πρόσβαλλα, αλλά δεν είχα τέτοια πρόθεση...

Re: ExFinderBrowser

Δημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2009 8:54 pm
από kernelpanic
Πήρα 17,8. Εσείς 19,3 και 19,6. So what?

Re: ExFinderBrowser

Δημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2009 9:05 pm
από Artakserksis
Το μόνο που μουτ φάνηκε πολύ "κάπως":
Θα ήθελα απλά να πω ότι και ένα παιδί που είναι 14 χρονών μπορεί να φτιάξει ένα πρόγραμμα που να είναι ισάξιο με τα προγράμματα μεγάλων εταιρειών. Απλώς θέλει υπομονή και σκέψη.
Ιδέα μου είναι, ή θέλει λίγο ακόμη για να γίνει "ισάξιο"; Εξ άλλου το να φτιάξεις έναν απλό browser είναι αρκετά εύκολο.

Re: ExFinderBrowser

Δημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2009 9:16 pm
από kernelpanic
Σιγά, κι ο μικρός μου αδερφός μπορεί να φτιάξει ένα πρόγραμμα ισάξιο "μεγάλων εταιριών" αν "μεγάλες εταιρείες" είναι η Microsoft. Και απ'ότι κατάλαβα είναι βασισμένο στον ΙΕ, οπότε... :lol:

Re: ExFinderBrowser

Δημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2009 9:40 pm
από userresu
Είναι καλή προσπάθεια, απλά η προώθηση ήταν υπερβολική. Νομίζω όμως ότι δεν είναι καλό να αποθαρρύνουμε τον Σωτήρη, που έχει κάνει πολύ καλή δουλειά δεδομένης της ηλικίας του.

Re: ExFinderBrowser

Δημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2009 10:06 pm
από eparon
θα συμφωνήσω σε γενικές γραμμές με τον userresu
Σωτήρη keep coding! Θα μπορέσεις να μάθεις ακόμα περισσότερα όσο περισσότερο ασχολείσαι και θα βελτιώνεσαι συνεχώς ;)
Σιγά μην είναι 18000 !!!

8000 μπορεί, μην ξεχνάς ότι στη Visual C++ and Basic κάνεις ένα drag n drop και σου γράφει 10 γραμμές...
αυτή είναι και η λογική του .net framework. έχεις έτοιμα πράγματα με σκοπό να τα χρησιμοποιήσεις και να κάνεις γρηγορότερα και αποδοτικότερα τη δουλειά σου.
και επίσης έτοιμα είναι στανταρ πράγματα. ακόμα και το πιο απλό να θες να κάνεις, όπως μια φόρρμα με 2 textboxes, 1 label και 1 button για να προσθέτεις αριθμούς και να εμφανίζει το αποτέλεσμά τους, θα χρειαστεί να γράψεις κάποια πράγματα και μόνος σου

Re: ExFinderBrowser

Δημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2009 11:17 pm
από chris
αυτή είναι και η λογική του .net framework. έχεις έτοιμα πράγματα με σκοπό να τα χρησιμοποιήσεις και να κάνεις γρηγορότερα και αποδοτικότερα τη δουλειά σου.
και επίσης έτοιμα είναι στανταρ πράγματα. ακόμα και το πιο απλό να θες να κάνεις, όπως μια φόρρμα με 2 textboxes, 1 label και 1 button για να προσθέτεις αριθμούς και να εμφανίζει το αποτέλεσμά τους, θα χρειαστεί να γράψεις κάποια πράγματα και μόνος σου
Ναι, φυσικά... 5 σειρές;
Βέβαια αυτή δεν είναι η ουσία. Ο αριθμός των γραμμών δεν φανερώνει πόσο καλό είναι ένα πρόγραμμα !!! Είτε 18000, είτε 8 ο ExFinder ΕχFinder παραμένει.

Και Βill που είσαι και φοβερός μαθητής και έβγαλες 19.1, ο browser σου είναι μια καλή προσπάθεια. Θέλει όμως πάρα πολύ δουλειά για να ανταγωνιστεί τον IE! Και μάλλον είναι λίγο υπερβολικό, να γράφεται άρθρο στην εφημερίδα για αυτό.

Και για μένα παραμένεις ψώνιο :P