ExFinderBrowser

Το μέρος όπου μπορούν οι διαγωνιζόμενοι - και όχι μόνο - να μιλήσουν σχετικά με οτιδήποτε.
Άβαταρ μέλους
marios_kant
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: Παρ Φεβ 13, 2009 12:28 am

ExFinderBrowser

Δημοσίευση από marios_kant » Παρ Φεβ 13, 2009 6:26 pm

Ας συνεχίσουμε εδώ την κουβέντα για το φίλο μας Σωτήρη και το ExFinderBrowser...

@SOTIRIS: Μπορείς να ανεβάσεις κάποια κομμάτια κώδικα από το πρόγραμμά σου;

ΥΓ: @stathis: Είναι ψιονιο και όχι ψώνιο!

stathis
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 377
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 14, 2008 6:01 pm
Τοποθεσία: Χανιά
Επικοινωνία:

Re: ExFinderBrowser

Δημοσίευση από stathis » Παρ Φεβ 13, 2009 6:37 pm

marios_kant έγραψε:ΥΓ: @stathis: Είναι ψιονιο και όχι ψώνιο!
Ο Μπαμπινιώτης διαφωνεί μαζί σου :P
Ψώνιο είναι. Δεν υπάρχει η λέξη ψιόνιο, στη Νέα Ελληνική τουλάχιστον. :P
(ναι, έχω καψούρα με την ορθογραφία και το λεξιλόγιο :D)

chris
Δημοσιεύσεις: 528
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 28, 2008 9:27 am

Re: ExFinderBrowser

Δημοσίευση από chris » Παρ Φεβ 13, 2009 6:39 pm

Οκ, ο browser δεν είναι κακός, άλλα δεν μπορείς να πείς ότι συναγωνίζεται browsers σαν τον Firefox ή τον Opera, ούτε καν τον IE! Να μην ξεχνάμε, πως ο Exfinder είναι βασισμένος στον IE...(Όπως και οι πιο πολλοί browsers σε Visual C++ ή basic Express)
Μετα από 397 δημοσιεύσεις, έβαλα και υπογραφή.

chris
Δημοσιεύσεις: 528
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 28, 2008 9:27 am

Re: ExFinderBrowser

Δημοσίευση από chris » Παρ Φεβ 13, 2009 6:41 pm

Ψώνιο είναι...
Μετα από 397 δημοσιεύσεις, έβαλα και υπογραφή.

Άβαταρ μέλους
marios_kant
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: Παρ Φεβ 13, 2009 12:28 am

Re: ExFinderBrowser

Δημοσίευση από marios_kant » Παρ Φεβ 13, 2009 6:48 pm

Πάντως οι 18000 γραμμές κώδικα δεν είναι κάπως υπερβολή;;;!!

chris
Δημοσιεύσεις: 528
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 28, 2008 9:27 am

Re: ExFinderBrowser

Δημοσίευση από chris » Παρ Φεβ 13, 2009 6:54 pm

Σιγά μην είναι 18000 !!!

8000 μπορεί, μην ξεχνάς ότι στη Visual C++ and Basic κάνεις ένα drag n drop και σου γράφει 10 γραμμές...
Μετα από 397 δημοσιεύσεις, έβαλα και υπογραφή.

Άβαταρ μέλους
marios_kant
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: Παρ Φεβ 13, 2009 12:28 am

Re: ExFinderBrowser

Δημοσίευση από marios_kant » Παρ Φεβ 13, 2009 7:12 pm

Πάντως στη Visual Basic ο μισός σχεδόν κώδικας για browser είναι έτοιμος. Αυτός ουσιαστικά φτιάχνει τις καρτέλες, βάζει αντικείμενα κτλ... που δεν θέλουν και κάποια ιδιαίτερη γνώση.

stathis
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 377
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 14, 2008 6:01 pm
Τοποθεσία: Χανιά
Επικοινωνία:

Re: ExFinderBrowser

Δημοσίευση από stathis » Παρ Φεβ 13, 2009 7:28 pm

Τσεκάρετε τα comments εδώ:
http://breezer.pblogs.gr/2009/01/trikal ... wn-14.html

dimitris
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: Πέμ Δεκ 18, 2008 12:49 am

Re: ExFinderBrowser

Δημοσίευση από dimitris » Παρ Φεβ 13, 2009 7:34 pm

Ωχ ρε παιδιά, κάντε καμιά καλή κριτική, τον φάγατε τον μικρό. Μπράβο σου @SOTIRIS, σου εύχομαι η νέα έκδοση να κάνει πάταγο ;)

Άβαταρ μέλους
marios_kant
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: Παρ Φεβ 13, 2009 12:28 am

Re: ExFinderBrowser

Δημοσίευση από marios_kant » Παρ Φεβ 13, 2009 7:40 pm

SOTIRIS έγραψε:Sosta ola auta pou lete!
Alla dn afierono olo ton xrono mou ston PC.
Pos ebglala fetos 1o trimino 19 m.s.o tote?
Βρε φιλαράκο Σωτήρη, σορρυ για το ψιονιο... Έχεις δίκιο, δεν είσαι... Με συγχωρείς;; :|
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marios_kant την Παρ Φεβ 13, 2009 7:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
kernelpanic
Δημοσιεύσεις: 404
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 21, 2008 8:16 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: ExFinderBrowser

Δημοσίευση από kernelpanic » Παρ Φεβ 13, 2009 7:46 pm

Κοίτα να δεις. Εγώ νόμιζα πως ο SOTIRIS του φόρουμ ήταν ένας ψεύτης που βρήκε το άρθρο και προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί. Μάλλον έκανα λάθος. Μπράβο ρε :)
99 little bugs in the code,
99 bugs in the code,
Fix one bug,
Compile again,
104 little bugs in the code.

Άβαταρ μέλους
marios_kant
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: Παρ Φεβ 13, 2009 12:28 am

Re: ExFinderBrowser

Δημοσίευση από marios_kant » Παρ Φεβ 13, 2009 7:52 pm

@kernelpanic: ?!!??!!?!!??!??!!??!? Πώς άλλαξες έτσι γνώμη;;;

Άβαταρ μέλους
kernelpanic
Δημοσιεύσεις: 404
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 21, 2008 8:16 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: ExFinderBrowser

Δημοσίευση από kernelpanic » Παρ Φεβ 13, 2009 8:18 pm

kernelpanic έγραψε:Εγώ νόμιζα πως ο SOTIRIS του φόρουμ ήταν ένας ψεύτης που βρήκε το άρθρο και προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί. Μάλλον έκανα λάθος.
99 little bugs in the code,
99 bugs in the code,
Fix one bug,
Compile again,
104 little bugs in the code.

Άβαταρ μέλους
marios_kant
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: Παρ Φεβ 13, 2009 12:28 am

Re: ExFinderBrowser

Δημοσίευση από marios_kant » Παρ Φεβ 13, 2009 8:46 pm

SOTIRIS έγραψε:Βρε άντε τώρα ε! που θα μου πεις ότι δεν ξέρω και ορθρογραφία! μαθητής του 19 και 1/13 είμαι. Δεν σου φταίω εγώ εάν με ζηλεύεις γιατί αυτό κατάλαβα. Και κάτι ακόμα τον τίτλο στα Τρικαλινά Νέα δεν τον έβγαλα εγώ αλλά αυτοί από την εφημερίδα εντάξει?


Να προσέχετε πώς μιλάτε γιατί μπορεί να πείτε πράγματα που μπορούν να προσβάλλουν τους άλλους.

Υ.Γ Σαν πολύ μεγάλη ιδέα δεν έχεις για τον εαυτό σου? δεν μπορείς να προσβάλλεις τον καθένα έτσι για πλάκα.... ποιος νομίζεις ότι είσαι?
Δεν νομίζω να τα λες όλα αυτά σε μένα... Τι τίτλους για Τρικαλινά Νέα μου λες τώρα; Σου είπα τίποτα για αυτό;;;

Να ζηλέψω τι; Ασχολούμαι με τη μουσική (πηγαίνω και στο μουσικό γυμνάσιο) και με τους υπολογιστές για την πλάκα μου... Μήπως εσύ με ζηλεύεις επειδή ξέρω να παίζω 4 όργανα;;! Δε νομίζω...

Δεν έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου. Εάν είχα, θα ακολουθούσα την τακτική σου, να "διαφημίζω" τον εαυτό μου...
Πέρυσι έβγαλα 19,6, έχω συμμετάσχει σε αυτό και αυτόν μουσικό διαγωνισμό, έχω διακριθεί σε αυτό και αυτό και αυτό. Α! Μπείτε και σε ένα σιτε που γράφει για εμένα...

Συγγνώμη εάν σε πρόσβαλλα, αλλά δεν είχα τέτοια πρόθεση...

Άβαταρ μέλους
kernelpanic
Δημοσιεύσεις: 404
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 21, 2008 8:16 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: ExFinderBrowser

Δημοσίευση από kernelpanic » Παρ Φεβ 13, 2009 8:54 pm

Πήρα 17,8. Εσείς 19,3 και 19,6. So what?
99 little bugs in the code,
99 bugs in the code,
Fix one bug,
Compile again,
104 little bugs in the code.

Artakserksis
Δημοσιεύσεις: 106
Εγγραφή: Δευ Δεκ 15, 2008 3:02 pm

Re: ExFinderBrowser

Δημοσίευση από Artakserksis » Παρ Φεβ 13, 2009 9:05 pm

Το μόνο που μουτ φάνηκε πολύ "κάπως":
Θα ήθελα απλά να πω ότι και ένα παιδί που είναι 14 χρονών μπορεί να φτιάξει ένα πρόγραμμα που να είναι ισάξιο με τα προγράμματα μεγάλων εταιρειών. Απλώς θέλει υπομονή και σκέψη.
Ιδέα μου είναι, ή θέλει λίγο ακόμη για να γίνει "ισάξιο"; Εξ άλλου το να φτιάξεις έναν απλό browser είναι αρκετά εύκολο.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
kernelpanic
Δημοσιεύσεις: 404
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 21, 2008 8:16 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: ExFinderBrowser

Δημοσίευση από kernelpanic » Παρ Φεβ 13, 2009 9:16 pm

Σιγά, κι ο μικρός μου αδερφός μπορεί να φτιάξει ένα πρόγραμμα ισάξιο "μεγάλων εταιριών" αν "μεγάλες εταιρείες" είναι η Microsoft. Και απ'ότι κατάλαβα είναι βασισμένο στον ΙΕ, οπότε... :lol:
99 little bugs in the code,
99 bugs in the code,
Fix one bug,
Compile again,
104 little bugs in the code.

userresu
Δημοσιεύσεις: 191
Εγγραφή: Τρί Δεκ 16, 2008 9:53 pm

Re: ExFinderBrowser

Δημοσίευση από userresu » Παρ Φεβ 13, 2009 9:40 pm

Είναι καλή προσπάθεια, απλά η προώθηση ήταν υπερβολική. Νομίζω όμως ότι δεν είναι καλό να αποθαρρύνουμε τον Σωτήρη, που έχει κάνει πολύ καλή δουλειά δεδομένης της ηλικίας του.

Άβαταρ μέλους
eparon
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: Πέμ Δεκ 18, 2008 8:04 pm
Τοποθεσία: Patra
Επικοινωνία:

Re: ExFinderBrowser

Δημοσίευση από eparon » Παρ Φεβ 13, 2009 10:06 pm

θα συμφωνήσω σε γενικές γραμμές με τον userresu
Σωτήρη keep coding! Θα μπορέσεις να μάθεις ακόμα περισσότερα όσο περισσότερο ασχολείσαι και θα βελτιώνεσαι συνεχώς ;)
Σιγά μην είναι 18000 !!!

8000 μπορεί, μην ξεχνάς ότι στη Visual C++ and Basic κάνεις ένα drag n drop και σου γράφει 10 γραμμές...
αυτή είναι και η λογική του .net framework. έχεις έτοιμα πράγματα με σκοπό να τα χρησιμοποιήσεις και να κάνεις γρηγορότερα και αποδοτικότερα τη δουλειά σου.
και επίσης έτοιμα είναι στανταρ πράγματα. ακόμα και το πιο απλό να θες να κάνεις, όπως μια φόρρμα με 2 textboxes, 1 label και 1 button για να προσθέτεις αριθμούς και να εμφανίζει το αποτέλεσμά τους, θα χρειαστεί να γράψεις κάποια πράγματα και μόνος σου
Εικόνα
Εικόνα

chris
Δημοσιεύσεις: 528
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 28, 2008 9:27 am

Re: ExFinderBrowser

Δημοσίευση από chris » Παρ Φεβ 13, 2009 11:17 pm

αυτή είναι και η λογική του .net framework. έχεις έτοιμα πράγματα με σκοπό να τα χρησιμοποιήσεις και να κάνεις γρηγορότερα και αποδοτικότερα τη δουλειά σου.
και επίσης έτοιμα είναι στανταρ πράγματα. ακόμα και το πιο απλό να θες να κάνεις, όπως μια φόρρμα με 2 textboxes, 1 label και 1 button για να προσθέτεις αριθμούς και να εμφανίζει το αποτέλεσμά τους, θα χρειαστεί να γράψεις κάποια πράγματα και μόνος σου
Ναι, φυσικά... 5 σειρές;
Βέβαια αυτή δεν είναι η ουσία. Ο αριθμός των γραμμών δεν φανερώνει πόσο καλό είναι ένα πρόγραμμα !!! Είτε 18000, είτε 8 ο ExFinder ΕχFinder παραμένει.

Και Βill που είσαι και φοβερός μαθητής και έβγαλες 19.1, ο browser σου είναι μια καλή προσπάθεια. Θέλει όμως πάρα πολύ δουλειά για να ανταγωνιστεί τον IE! Και μάλλον είναι λίγο υπερβολικό, να γράφεται άρθρο στην εφημερίδα για αυτό.

Και για μένα παραμένεις ψώνιο :P
Μετα από 397 δημοσιεύσεις, έβαλα και υπογραφή.

Απάντηση