Τι λέτε;

(δεν έχει poll, θέλω να μιλήσετε

stathis έγραψε:Πριν κάνα χρόνο ασχολήθηκα λίγο με το να φτιάξω ένα facebook-like chat για το phpBB. Το παράτησα όμως γιατί βαρέθηκα. Τώρα, μιας που απ' ότι είδα δεν χρειάζεται πολλά για να μπορεί να λειτουργήσει σωστά, σκέφτομαι να το βάλω δοκιμαστικά εδώ.
Τι λέτε;
(δεν έχει poll, θέλω να μιλήσετε)
Ψηφιζω ναι ( αν και δεν ειναι pollstathis έγραψε:Πριν κάνα χρόνο ασχολήθηκα λίγο με το να φτιάξω ένα facebook-like chat για το phpBB. Το παράτησα όμως γιατί βαρέθηκα. Τώρα, μιας που απ' ότι είδα δεν χρειάζεται πολλά για να μπορεί να λειτουργήσει σωστά, σκέφτομαι να το βάλω δοκιμαστικά εδώ.
Τι λέτε;
(δεν έχει poll, θέλω να μιλήσετε)
-.- «προκαλείς τη δυσαρέσκειά μου!» (που λέει κι ένα φιλαράκι)stathis έγραψε:(δεν έχει poll, θέλω να μιλήσετε)
Το ρωτάς;stathis έγραψε:Πριν κάνα χρόνο ασχολήθηκα λίγο με το να φτιάξω ένα facebook-like chat για το phpBB. Το παράτησα όμως γιατί βαρέθηκα. Τώρα, μιας που απ' ότι είδα δεν χρειάζεται πολλά για να μπορεί να λειτουργήσει σωστά, σκέφτομαι να το βάλω δοκιμαστικά εδώ.
Τι λέτε;
την μπάρα στο YOU πάντως απ' ό,τι θυμάμαι την είχε υλοποιήσει με AJAX.chris έγραψε:Το ρωτάς;stathis έγραψε:Πριν κάνα χρόνο ασχολήθηκα λίγο με το να φτιάξω ένα facebook-like chat για το phpBB. Το παράτησα όμως γιατί βαρέθηκα. Τώρα, μιας που απ' ότι είδα δεν χρειάζεται πολλά για να μπορεί να λειτουργήσει σωστά, σκέφτομαι να το βάλω δοκιμαστικά εδώ.
Τι λέτε;
Λαχειο και arcade δεν έχει; :ο
Επίσης αν θες πόσταρε και κώδικα php που υποψιάζομαι ότι τρέχει από πίσω. Και ειδικά αν δουλεύει με sockets! Και ειδικά αν έχει IMDB αντί για SQL! (δηλαδή αν είναι κάτι σαν αυτό που προσπαθώ να κάνω αυτήν την περίοδο).
ψηφίζω ναι στο chat... εκτός όμως της συνομιλίας μεταξύ φίλων θα ήταν καλο να υπήρχε και ενας ανοιχτός διάλογος με ολα τα μέλη.... ( ? ) Γιουυργιααα όλοιιιιιι...!stathis έγραψε:Οι συνομιλίες θα γίνονται μεταξύ φίλων, ναι.
Θα εγκαταστήσω σωστό σύστημα φιλίας με αιτήματα φιλίας και λίστα φίλων.
Να σημειώσω πως αν μπει και είναι σταθερό, μετά από ένα διάστημα θα το ανοίξω και θα το ποστάρω στο phpbb.com.
Όχι. Τότε είναι που πραγματικά όλες οι συζητήσεις θα γίνονται στο chat box και όχι στα fora.zaxeilasfc έγραψε:ψηφίζω ναι στο chat... εκτός όμως της συνομιλίας μεταξύ φίλων θα ήταν καλο να υπήρχε και ενας ανοιχτός διάλογος με ολα τα μέλη.... ( ? ) Γιουυργιααα όλοιιιιιι...!
404-not foundstathis έγραψε:/6669 ίσως;