Η οικογένειά μου ζει στη Νέα Ζηλανδία. Εγώ μένω προσωρινά στην Αθήνα για σπουδές.
Είπα να μπω και να σας πω το «καλώς σας βρήκα».

Ευχαριστώ Λούκας για το καλωσόρισμα.thetrojan01 έγραψε:Τάτη, καλοσόρισες στο φόρουμ!
Αν επιτρέπεται, τι σπουδάζεις;
Όπως ίσως έχεις δει και στο τόπικ όπου γνωριζόμαστε και χαιρετιόμαστε, εγώ είμαι ο Λουκάς (Λούκας αν θες), από Ρόδο (ναι, εγώ έχω βάλει αυτήν την περίοδο στα annoucements του φόρουμ audio streaming από ροδίτικο σταθμό!)
Θα πάω 1η Λυκείου του χρόνου, ασχολούμαι με πληροφορική, μουσική, ιστιοπλοΐα, και γενικά προσπαθώ να ζω.
Γιατί έχεις πονηρό μυαλό chris!!!chris έγραψε:Γιατί μου μοιάζει λίγο με spam bot; Τάτη, 5+2+1; Λολ, οκοκ σκάω. Καλωσήρθες
Ψάχνοντας στα forums για ανθρώπους, που αγαπούν το Νικ Μάρβελ!pman έγραψε:Από όσο βλέπω η εγγραφή σου έγινε "Κυρ Δεκ 06, 2009 8:26 pm" στο φόρουμ, αλήθεια πως ανακάλυψες το φόρουμ?
Καλωσήρθεςκαι από εμένα
Επιτέλους το "ακούω" από κάποιον εκτός του εαυτού μου να το λέει!!!alexandra1987 έγραψε: Με την πληροφορική ασχολείται ο μεγάλος μου αδελφός, ο Νικόλαος κι ο κουνιάδος μου ο Λάμπρος. Είναι η επιστήμη του παρόντος ...
lol 11 + 8, * 50 λεπτά το μπουκαλάκι το ύδωρ == spam bot!alexandra1987 έγραψε:Γιατί έχεις πονηρό μυαλό chris!!!chris έγραψε:Γιατί μου μοιάζει λίγο με spam bot; Τάτη, 5+2+1; Λολ, οκοκ σκάω. Καλωσήρθες![]()
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.![]()
alexandra1987 έγραψε:Ψάχνοντας στα forums για ανθρώπους, που αγαπούν το Νικ Μάρβελ!sotiris έγραψε:Από όσο βλέπω η εγγραφή σου έγινε "Κυρ Δεκ 06, 2009 8:26 pm" στο φόρουμ, αλήθεια πως ανακάλυψες το φόρουμ?
Καλωσήρθεςκαι από εμένα
![]()
Η Κυριακή όμως πού κολλάει;
Έλα ντε; Και γιατί τέτοια μανία να το αναφέρει σε πολλά | φόρουμ; Πάω στοίχημα ότι το ίδιο πρόσωπο άνοιξε και αυτό το τόπικ και κάνει δεύτερο account 3 post πιο κάτω. Επίσης είναι και εδώ. Προσέξτε το θόλωμα στην φωτογραφία στο avatar. Τα avatar των περισσοτέρων χρηστών με παρατσούκλι tati1990 και nickmarvel έχουν το ίδιο θόλωμα, ή είναι ίδια.thetrojan01 έγραψε:Αυτό το... 'νικ Μάρβελ' είναι μια απάντηση στον χάρυ πότερ, αν κατάλαβα καλά; Γιατί το προωθείς σε κάθε σου ποστ, αν επιτρέπεται;
Λάθος. Την δουλειά της μπήκε να κάνει (να διαφημήσει το προϊόν της). Απλά το κάνει με τόσο καλό τρόπο (το εννοώ αυτό) που σε έπεισε.Κηπουρίδης έγραψε:Υ.Γ.2: Κρις , πολύ καλή έρευνα , σε συγχαίρω . Αν και εδώ δεν μπήκε η κοπέλα να διαφημίσει το προϊόν της , ένα γεια είπε . Απλά κάνει μια αναφορά στην υπογραφή της .....
Δεν με έπεισε , διάβασα περί τίνος πρόκειται ο φλώρος-με-τα-γυαλιά ( ε μα , συγγνώμη κιόλας , αλλά δεν είναι φάτσα αυτή για καριέρα ) και έχει σκοπό να ενισχύσει την θρησκευτική πίστη και κάτι τέτοιες παπάρες που δεν με αφήνουν απλά παγερά αδιάφορο αλλά τις σιχαίνομαι κιόλας .chris έγραψε:Λάθος. Την δουλειά της μπήκε να κάνει (να διαφημήσει το προϊόν της). Απλά το κάνει με τόσο καλό τρόπο (το εννοώ αυτό) που σε έπεισε.Κηπουρίδης έγραψε:Υ.Γ.2: Κρις , πολύ καλή έρευνα , σε συγχαίρω . Αν και εδώ δεν μπήκε η κοπέλα να διαφημίσει το προϊόν της , ένα γεια είπε . Απλά κάνει μια αναφορά στην υπογραφή της .....
Καθόλου! Για κάποιο λόγο θαυμάζω αυτόν τον τρόπο διαφήμισης και δεν έχει καμιά σχέση με τις κυρίες που τριγυρνάνε από πόρτα σε πόρτα. Δεν σου πρότεινε καν να το διαβάσεις. Άρχισε χωρίς να αναφέρει τον νικ μάρβελ στο πρώτο ποστ, λέγοντας διάφορα και απλά κάπου ανέφερε ότι τον θαυμάζει αυτόν τον φλούφλη. Οι 2 φωτογραφίες αν δεν κάνω λάθος υπήρχαν για να δημιουργήσουν την απορία.thetrojan01 έγραψε:Και αν ήθελα να γίνω πολύ κακός, θα έλεγα ότι ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζει τον εαυτό της μου θυμίζει κάτι άλλες κυρίες που τρυγυρνάνε από πόρτα σε πόρτα... Αλλά ας μη γίνομαι κακόςΑγαπητή Τάτη, αν κάνω λάθος, συγχώρεσέ με.
Γιατί να κλείσει το thread; Δεν βγάζουμε κακίες. Δεν μάλλωσε κανένας. Εγώ συγχαίρω αυτήν και αυτόν που το σκέφτηκε (εκτός και αν ταυτίζονται). Αν ακούστηκε άσχημο το "πατάτες" σόρρυ, απλά αυτό μου ενέπνευσε η περιγραφή του βιβλίου που διάβασα. Βασικά μπορούσα να το περιγράψω και καλύτερα, άλλα τότε θα ήμουν πράγματι κακός (ΒτΚ).Κηπουρίδης έγραψε:Κλείσ ' το ρε Trojan το thread , πολλές κακίες βγάζουμε . Αν θέλει τόσο να συστηθεί , ας πάει στο << συστηθείτε >> να πει << Γεια σας , είμαι η Τάτη , ΤΕΛΟΣ >> , κι αν θέλει κανείς ας απαντήσει .
Χαχαχα , απλά δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε να λέμε τι πιστεύουμε ότι κάνει ( διαφήμιση ) . Έτσι νομίζω εγώ τουλάχιστον . Τέλος πάντων , πολύ καληνύχτα .chris έγραψε:Γιατί να κλείσει το thread; Δεν βγάζουμε κακίες. Δεν μάλλωσε κανένας. Εγώ συγχαίρω αυτήν και αυτόν που το σκέφτηκε (εκτός και αν ταυτίζονται). Αν ακούστηκε άσχημο το "πατάτες" σόρρυ, απλά αυτό μου ενέπνευσε η περιγραφή του βιβλίου που διάβασα. Βασικά μπορούσα να το περιγράψω και καλύτερα, άλλα τότε θα ήμουν πράγματι κακός (ΒτΚ).Κηπουρίδης έγραψε:Κλείσ ' το ρε Trojan το thread , πολλές κακίες βγάζουμε . Αν θέλει τόσο να συστηθεί , ας πάει στο << συστηθείτε >> να πει << Γεια σας , είμαι η Τάτη , ΤΕΛΟΣ >> , κι αν θέλει κανείς ας απαντήσει .
Κώδικας: Επιλογή όλων
Από μέσα, βαθιά στην καρδιά του, η Ευχή χάραζε το δικό της δρόμο.
- Κύριε, Ιησού Χριστέ ελέησόν με τον αμαρτωλόν.
- Είσαι σίγουρος ότι σου είπε την αλήθεια; Αυτά τα «μοντέρνα» κορίτσια συχνά λένε ψέματα για να διασκεδάσουν με την αγωνία του άλλου!
- Ας οργανωθούμε, λοιπόν, πρότεινε ο Νικόλαος. Και πρώτα απ’ όλα. Πού είναι τα παιδιά;
- Οι δίδυμες είναι στο δωμάτιο των κοριτσιών, ο Ιωάννης, στο δικό σας, ο Εμμανουήλ δεν έχει γυρίσει ακόμη.
1Κηπουρίδης έγραψε: Έχω κάτι πολύ ενδιαφέρον να προσθέσω ....... ψαξ `το κι εσύ αν θες , κατόπιν έρευνας εικοσαλέπτου όμως , δεν βρήκα πουθενά τον συγγραφέα που λέει ότι έγραψε το βιβλίο ! Μόνο σε ελληνικά μέρη , με μοναδικά δύο βιβλία αυτά του Νικ Μάρβελ (ναι, μόνο μεταφρασμένα στα ελληνικά όπως παρατήρησες κι εσύ) . Δεν μπορώ πουθενά να βρω το πρωτότυπο και μπαίνω σε σκέψεις ότι δεν το έγραψε καν κάποιος ξένος. Ο ίδιος [...] που και καλά κάνει την μετάφραση πρέπει να το έγραψε , Γιάννης Μηλιώνης λέγεται, που παρεπιπτόντως ( θα εκπλαγείς :p ) έχει γράψει και το «Ναι ή ΟΧΙ στον Χάρυ Πότερ» ( όπως το βλέπεις , με κεφαλαίο το ΟΧΙ ....
[...] τους βλάκες τους θρησκόληπτους.
... Ένα έχω να δηλώσω! Τόπικ!!! ΑΒΑΝΤΑ ΚΕΝΤΑΜΠΡΑ!Ένα "αθώο" παραμύθι που πήρε διαστάσεις κινήματος (!;) διδάσκοντας απροκάλυπτα την μαγεία στα ανυποψίαστα παιδιά.
Η δημοκρατία στα φόρουμ είναι κάτω από κανόνες τους οποίους κάθε χρήστης πριν εγγραφεί τους διαβάζει. Επίσης, θα σε διαβεβαίωνα ότι δεν είμαστε γυναίκες του λαού.alexandra1987 έγραψε:Κακοποιήσατε το thread, που άνοιξα κατά το χειρότερο τρόπο και μετά το κλειδώσατε για να μην έχω τη δυνατότητα να απαντήσω.thetrojan01 έγραψε:Μόλις δεχτήκατε μια προειδοποίηση από κάποιον συντονιστή ή διαχειριστή αυτής της Δ. Συζήτησης.Ειδοποιήθηκες επειδή προσπάθησες να αναδείξεις ένα βιβλίο/μια σειρά βιβλίων στο φόρουμ. Η επόμενη προσπάθεια θα οδηγήσει σε Ban των στοιχείων σου και διαγραφή του χρήστη σου.
Ωστόσο, θα χαρούμε να σε ξαναδούμε στο φόρουμ χωρίς να προσπαθείς να μας δείξεις βιβλία ή άλλα προϊόντα.
Λαμπρό δείγμα δημοκρατικής αντιμετώπισης κι ελευθερίας του λόγου...
Και πολύ χαμηλό επίπεδο. Ποια είναι η κατάλληλη λέξη για γυναίκες του λαού, που ανταγωνίζονται η μια την άλλη, ποια θα πει τις περισσότερες κακίες;
Θα παρακαλούσα να ξανανοίξετε το topic μου και να έχετε το θάρρος να με αφήσετε να απαντήσω. Ίσως έτσι μπορέσω να ανεβάσω κάπως το επίπεδο...
Ι love Φρικιπαίδεια.Η Κριτική Ένωση Ελλήνων Γριών (ΚΕΕΓ) έχει συμπεριλάβει το πρώτο βιβλίο στα προαπαιτούμενα για να εισέλθει κανείς στους κόλπους τους δηλώνοντας ευθέως "Είνι καλύτιρου απ'τ'φώσκουλου".