Εγώ ψάχνω ιδέες για προγράμματα
- Spoiler: show

καλά βρε ξενέρωτοι, τα βγάζω!pman έγραψε:Trojan αυτό που κάνεις είναι παράνομο!!!!
Γιατί.;pman έγραψε:Trojan αυτό που κάνεις είναι παράνομο!!!!
γιατί κλάνει το δελφίνι και θα βρομέσει η db.stathis έγραψε:Γιατί.;pman έγραψε:Trojan αυτό που κάνεις είναι παράνομο!!!!
Άχ καλέ, σταμάτα θα κλά(π)σω!chris έγραψε:Πωπωπω! Αν είναι παράνομο την έβαψες trojan! Ακούγεται ότι η ΕΠΥ έχει προσλάβει δεκάδες άτομα να παρακουλουθούν sites ψάχνοντας για τα logo της! Ναι ναι, dolphin-chasers τους λένε!
Γιατι τι έχει;thetrojan01 έγραψε:Και αν δε σας φαίνεται βασανιστική η ποινή με τα 11 χρόνια qbasic, τότε μάθετε ότι θα σας πάνε στο Σούμεν της Βουλγαρίας, στο ομόνυμο ξενοδοχείο να γράφετε!
Τίποτα. Αυτό είναι το κακό....userresu έγραψε:Γιατι τι έχει;thetrojan01 έγραψε:Και αν δε σας φαίνεται βασανιστική η ποινή με τα 11 χρόνια qbasic, τότε μάθετε ότι θα σας πάνε στο Σούμεν της Βουλγαρίας, στο ομόνυμο ξενοδοχείο να γράφετε!
Δύσκολο μου φαίνεται να έχεις κάνει μηχανή γραφικών και ολόκληρο παιχνίδι σε 1 βδομάδα με 4 ώρες την ημέρα χωρίς να έχεις προηγούμενη εμπειρία... Εξαρτάται βέβαια από το τι μηχανή και τι παιχνίδι, άλλα πάλι είναι σχεδον αδύνατοVirus•Hacker•Kontos έγραψε:Aαχχαχχαχαχαχαχα, αυτο με το db γαμ***το...
![]()
![]()
Ασχετο... Βαρεμαρα γενικα, FL STUDIO 9!!!!!!!!!...
Και 3DS MAX 9...
Παρολο που μου αρεσει φοβερα ο προγραμματισμος, βαριεμαι να ασχολουμαι, καθως συνηθως ψαχνω να βρω τι θα φτιαξω (ψαχνω μερικους μηνες...) και μολις βρω ειτε θα ασχολουμε με κατι αλλο εκεινη την περιοδο ειτε θα κατσω (οπως παντα...) και σε 1-2 μερες θα το φτιαξω, και μετα παλι θα ψαχνω τι να φτιαξω, για μερικους μηνες..>!!! LOL...
Ακομα και οταν ειπα να φτιαξω το πρωτο μου παιχνιδι (που να ειναι κανονικο με MENU και τετοια) το τελειωσα απο την αρχη μεσα σε 1 εβδομαδα engine + 5 levels + menu + credits και λοιπα...
Και μετα μου πειρε 2 μερες η δημιουργεια της εγκαταστασης, και αργοτερα (1 εβδομαδα) εκανα το patch που εβαζε τα γραφικα σε 800*600 για να το παιζουν και οι μικροτερες καρτες, + BUG FIXES + βελτιωση LEVEL + Level Guide + Cheats + Sound, το οποιο πειρε ακομα 5 μερες... Συνολο 2 εβδομαδες, και μετα παλι απο την αρχη, βαρεμαρα...
Για να μην νομιζετε οτι τα παραλεω, πρεπει να πω οτι ειταν 2 καλοκαιρινες εβδομαδες.... καπου 4 ωρες την ημερα...