Υπάρχει κανένα κορίτσι εδώ; Αδύνατο!!!

Σωστά, συγγνώμη! Πραγματικά η συμπεριφορά μου στα φόρουμ είναι ανεπίτρεπτη... είμαι, πολύ απλά, ώρες ώρες ακατάστατος!
AλέξηςΚηπουρίδης έγραψε:Α ρε Λουκά , ωραία μιλάς .
Ειλικρινά , ράζα , δεν είχα καμμιά διάθεση να προσβάλω , απλά πάντα μιλάω έτσι , και στο φόρουμ έτσι μιλάω , μην με παρεξηγείς , είμαι λίγο .... αθυρόστομος .
Αλλά δεν κατάλαβα καν ότι ανέβηκαν οι τόνοι ( για να καταλάβεις με τη διάθεση το έλεγα το αναφέρω αυτό ) .
Τέλος πάντων , δεν έχει και πολύ ζουμί το θέμα αυτό μάλλον. Ό,τι είχαμε να πούμε το είπαμε .
Άσχετο , θυμάται κανείς πώς λέγεται εκείνο το παιδί με το μουσάκι που πήγαινε τρίτη Λυκείου ; Αν είναι στο φόρουμ ας πει ποιος χρήστης είναι να πούμε καμμιά μαλακία ..... άντε να μαζευόμαστε ( μην με παρεξηγήσετε και για το << μαλλλακία >>) .
Υ.Γ. : Έβαλε απάντηση ο Ράζα , πήρα συγχώρεση , όλα καλά . Παρεπιπτόντως , πώς λέγεσαι ;
Έχεις απόλυτο δίκιο!razar έγραψε:Aλέξης![]()
Εγώ πριν 1 βδομάδα το έμαθα από έναν καθηγητή μουΔεν είχα ιδέα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο. Γαμώ τον χ@%@$% τους μόνο την μαθηματική εταιρία προωθούν
Συμφωνώ μαζί σου. Εγώ έμαθα για τον διαγωνισμό όταν ήμουν 3η γυμνασίου , εάν ήξερα ότι υπήρχε πιο παλιά τότε μάλλον θα έπαιρνα μέρος όπως ο chris από 1η γυμνασίου.
razar έγραψε:Aλέξης
Εγώ πριν 1 βδομάδα το έμαθα από έναν καθηγητή μουΔεν είχα ιδέα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο. Γαμώ τον χ@%@$% τους μόνο την μαθηματική εταιρία προωθούν