thetrojan01 έγραψε:Η δημοκρατία στα φόρουμ είναι κάτω από κανόνες τους οποίους κάθε χρήστης πριν εγγραφεί τους διαβάζει. Επίσης, θα σε διαβεβαίωνα ότι δεν είμαστε γυναίκες του λαού.
Φίλε thetrojan01, ίσως ήταν ατυχής η έκφραση για τις «γυναίκες του λαού» όμως πώς θα χαρακτήριζες εσύ τον τρόπο που κάποιοι αντιμετώπισαν το thread μου; Με ρωτάει ο pman πώς σας βρήκα και του απαντώ: «Ψάχνοντας στα forums για ανθρώπους, που αγαπούν το Νικ Μάρβελ!».
Και ρωτάς εσύ: «Αυτό το... 'νικ Μάρβελ' είναι μια απάντηση στον χάρυ πότερ, αν κατάλαβα καλά;». Και πριν μπορέσω εγώ να απαντήσω αρχίζουν απανωτά οι «εξυπνάδες»!!! Θεωρείς εσύ ενήλικη αντιμετώπιση αυτή τη συμπεριφορά; Κι ότι ανεβάζει το επίπεδο του forum;
Πριν ξεκλειδώσεις το thread μου είχα απανωτά PM με δύο από αυτούς που γελιοποίησα το thread. Και οι δύο με διαβεβαίωσαν σε πρώτη φάση ότι «ε, να, λιγάκι παρασυρθήκαμε, sorry...». Ο ένας απ’ τους δύο ξανάρχισε τα ίδια μόλις ξεκλείδωσες το thread. Ίσως κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν αλλά το επίπεδο της κουβέντας τους είναι χειρότερο απ’ ό,τι το χαρακτήρισα κι εσύ thetrojan01 συγχύστηκες. Εσύ τουλάχιστον ήσουν εντάξει. Όλες αυτές οι μπηχτές, οι κακίες μπορεί ποτέ να προέρχονται από άνδρες (αν είναι άνδρες βέβαια οι κάτοχοι των usernames); Όσους άνδρες γνώρισα στην ζωή μου και στην πατρίδα μου κι εδώ είχαν αξιοπρέπεια, μπορεί να θύμωναν ή να αστειεύονταν, αλλά δε χρησιμοποιούσαν μπηχτές και κακίες.
Και κάτι ακόμα που έγραψα και σε κάποιο PM: Δεν έκρυψα ότι βρίσκομαι εδώ για το βιβλίο, δεν αναφέρθηκα όμως εγώ πρώτη στο βιβλίο. Ο Νικ Μάρβελ με ενδιαφέρει περισσότερο από κάθε τι άλλο και θέλω κι οι άλλοι να μάθουν την ύπαρξή του. Τώρα, αν σε κάποιο φόρουμ συναντήσω σωστούς ανθρώπους, συζητώ εφ’ όλης της ύλης κι υπάρχουν τέτοια παραδείγματα πολλά αν ψάξεις, με πρόσφατο το
http://www.antidogma.gr/forum/viewtopic ... 046#p95046
Έτσι δημιουργείται κουβέντα, που μπορεί να εξελιχθεί σε πολλά επίπεδα.
Το post αυτό γράφεται για όσους διάβασαν κάποιο από τα 2 βιβλία του Νικ Μάρβελ και θέλουν να συζητήσουν σοβαρά επάνω στο θέμα αυτό.
Το post αυτό δεν απευθύνεται σε όσους θα ψάξουν γενικά στο Internet, θα βρουν πολλά hits –αρκετά απ’ αυτά γραμμένα με copy/paste από το αδελφάκι μου- άλλα εγκωμιαστικά ή απορριπτικά –κάποια απ’ αυτά με χυδαίο τρόπο (γραμμένα από πρόσωπα που έχουν πρόβλημα με την Εκκλησία).
Η πρόθεσή μου είναι ο πολιτισμένος διάλογος –και μόνο αυτός- μόνο με όποιον έχει διαβάσει κάποιο από τα βιβλία.
Συγχώρεσέ μου το κάπως απόλυτο ύφος του post αυτού, αλλά η Alex πέρασε πολλά από διάφορους άξεστους και κακοπροαίρετους στην προσπάθειά της να μιλήσει για κάτι που το αγαπά πολύ. Και που κι εγώ το αγαπώ το ίδιο!!! Και που η μέχρι τώρα αντιμετώπισή μου από κάποιους είναι αχαρακτήριστη.
thetrojan01 έγραψε:Και σε παρακαλώ, εξήγησέ μας, προς τι η προώθηση του βιβλίου σε κάθε ποστ σου ως εικόνα;
Φίλε thetrojan01, η φωτό κάτω από τα post μου είναι η υπογραφή μου. Σ’ όσα forum δέχονται images στην υπογραφή δε μπαίνω στον ιδιαίτερο κόπο να πρέπει να το κάνω κάθε φορά, σε κάθε post.
thetrojan01 έγραψε:Μακάρι να κάνουμε όλοι λάθος για σένα.
Φίλε thetrojan01, μακάρι να μπορούσαμε να γνωρίσουμε έναν άνθρωπο βαθιά από μερικά post του και μόνο...
P.S. Και κάτι τελευταίο. Επειδή υποψιάζομαι ότι κανείς δεν αλλάζει τόσο εύκολα, θα σε παρακαλούσα να το ξανακλειδώσεις αν δεις ότι συνεχίζεται η ίδια κατάσταση.