Όροι χρήσεως του PDP Forum

Ανακοινώσεις για θέματα που αφορούν την λειτουργία του φόρουμ, και άλλων σημαντικών θεμάτων, μπορούν να βρεθούν εδώ.
Κλειδωμένο
stathis
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 381
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 14, 2008 6:01 pm
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Όροι χρήσεως του PDP Forum

Δημοσίευση από stathis »

Όροι χρήσεως του PDP Forum

Αγαπητοί διαγωνιζόμενοι του ΠΔΠ σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το forum του ΠΔΠ. Η υπηρεσία αυτή είναι τελείως δωρεάν. Συμμετέχοντας στην υπηρεσία συμφωνείτε με τους όρους χρήσης της. Η OE του ΠΔΠ ή και οι Administrators/Moderators του PDP Forum δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των μηνυμάτων αλλά όμως παραμένουν στην θέση τους μόνο με την συγκατάθεση τους. Τα διάφορα δημοσιεύματα εκφράζουν το συγγραφέα τους, υπόκεινται όμως στον έλεγχο των ιδιοκτητών και κατ' επέκταση στην εφαρμογή όλης της ισχύουσας ελληνικής ή διεθνούς νομοθεσίας. Η ΟΕ του ΠΔΠ ή και οι Administrators/Moderators του forum διατηρούν το δικαίωμα να απομακρύνουν από τις σελίδες της υπηρεσίας αυτής οποιοδήποτε κείμενο ή υλικό αντιβαίνει στους όρους χρήσης και να προβαίνει σε κάθε νόμιμη ενέργεια προς τον αποστολέα τους.

Κάθε μέλος που χρησιμοποιεί την υπηρεσία αυτή, συμφωνεί και αποδέχεται πως δεν επιτρέπεται η καταχώρηση υλικού που προωθεί έννοιες ή υλικό ή οτιδήποτε που θα μπορούσε να αποτελέσει προσβολή οποιουδήποτε και οτιδήποτε. Μια τέτοια καταχώρηση θα μπορούσε να προκαλέσει τον αποκλεισμό οποιουδήποτε ενεργού μέλους από το συγκεκριμένο forum και ακόμα και από τον Διαγωνισμό.

Η ΟΕ του ΠΔΠ. δεν εγγυάται για την συνεχή διάθεση της υπηρεσίας αυτής και δεν είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε απώλεια πληροφοριών προέλθει από τη ακύρωση της υπηρεσίας, δυσλειτουργίες του συστήματος δικτύου, αλλοίωση αρχείων ή οποιωνδήποτε αιτιών.

Η ΟΕ του ΠΔΠ διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να προβαίνει σε βελτιώσεις και τροποποιήσεις της υπηρεσίας αυτής, καθώς και των Όρων Χρήσης της, οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη γνωστοποίηση.

Οι Administrators του pdp forum Νίκος "Artakserksis" Σχοινάς και Στάθης "stathis" Ουρεϊλίδης είναι μαθητές και επίσης διαγωνιζόμενοι που έφτιαξαν την σελίδα αυτή για την υποστήριξη σας και με σκοπό να βοηθήσουν στην διεξαγωγή του ΠΔΠ.

Καλή επιτυχία σε όλους!
Κλειδωμένο