Νεο PC

Συζήτηση περί του hardware των υπολογιστών και όχι μόνο. Overclocking, ερωτήσεις για κάρτες, επεξεργαστές, κτλ.
Κλειδωμένο
saltas888
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Σάβ Ιαν 30, 2010 12:31 am

Νεο PC

Δημοσίευση από saltas888 »

Θέλω να αγοράσω ένα καινούριο μηχάνημα και γνωρίζω τα βασικά απο hardware.Τα λεφτα που διαθέτω είναι 1300-1600.Θέλω να το αγοράσω οπωσδήποτε από το πλαίσιο.Κάθησα και έψαξα λοιπόν και έφτιαξα για αρχή ένα υποψήφιο.Σας το παραθέτω με μερικές ερωτήσεις:
Κουτί: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... k-Case.htm) (κουτί full δεν χρειάζομαι;Θα χωράνε χωρίς πρόβλημα;Καλό είναι αυτό το κουτί;)
Τροφοδοτικό:http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... 00G-DF.htm(Ένα 1000άρι καλό δεν είναι;είναι το φθηνότερο που βρήκα σε 1000αρι.Μήπως πρέπει να πάρω κανα καλύτερο και για ποιό λόγο;Η μήπως θέλει παραπάνω;)
Επεξεργαστής:http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... 601920.htm(εδώ πιστέβω δεν έχω απορίες και ότι είναι αρκετά καλός.Τι λέτε;)
Motherboard:http://www.plaisio.gr/B2O/B2O-Desktop/M ... EAY00Z.htm(Εδώ είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματά μου!Δεν ξέρω πως να επιλέξω!Εγώ έβαλα μια (σε αυτα τα λεφτά)αλλά δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη επιλογή)
Μνήμη:http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... 66C9DF.htm(και εδώ πιστεύω ότι είναι καλή επιλογή.Εσείς τι λέτε;(δεν ξέρω τι ρόλο παίζουν τα timings))
Κάρτα γραφικών:http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... UAY00Z.htm(και εδώ έχω πρόβλημα.Αυτή πιστεύω ειναι καλή αλλά μήπως θέλει 256 memory interface?Προτείνετέ μου καμία άλλη αν νομίζετε ότι δεν είναι καλή επιλογή(δεν ξέρω ούτε αυτο τι ρόλο παίζει))
Σκληρός δίσκος:http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... -3Gb-s.htm ΚΑΙ http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... AGT30G.htm(τον 2ο τον βάζω γιατί κάτι άκουσα ότι άμα βάλω τα windows εκεί,8α τρέχουν πολύ γρήγορα.Ισχύει;Τι μου προτείνετε;)
Οπτικά μέσα:http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... UAU50B.htmΚΑΙhttp://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... a-Bulk.htm(ασχολίαστο πιστεύω,οτι δεν υπάρχει πρόβλημα εδώ)Ξέρω είναι απίστευτα κουραστικό αυτο που κάνω χίλια συγγνώμη.Όσοι έχετε διάθεση να απαντήσετε στις ερωτήσεις μου,σας παρακαλώ προσπαθήστε να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις μου.
Χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια
chris
Δημοσιεύσεις: 528
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 28, 2008 9:27 am

Re: Νεο PC

Δημοσίευση από chris »

ομιτζι, τώρα το βλέπω :P
Μετα από 397 δημοσιεύσεις, έβαλα και υπογραφή.
thetrojan01
Δημοσιεύσεις: 712
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 21, 2008 2:45 pm

Re: Νεο PC

Δημοσίευση από thetrojan01 »

lol τώρα θα χει αλλάξει 2 πισί :lol:
svyr cercrv an inevrfnv cbyl tvn an gb iyrcrvf nhgb... cvtrar xnzvn ibygn yrj tj.
Κλειδωμένο