Hellenico

Συζητήσεις για προετοιμασία για τον διαγωνισμό, online διαγωνισμούς, βιβλία προγραμματισμού και αλγορίθμων, και όλων των σχετικών.

Re: Hellenico

Δημοσίευσηαπό thetrojan01 » Παρ Δεκ 31, 2010 2:36 am

ntziris έγραψε:Καλησπέρα (αυτό είναι το 1ο μου ποστ! :D ),
Έλυσα 1ο και 2ο πρόβλημα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία... αλλά στο 3ο εγώ σκέφτηκα κάτι ίσος καλύτερο, πρακτικά γιατί ενώ στο pc μου που έκανα μερικά τεστ είναι όλα οκ... άμα το κάνω υποβολή έχω "Σφάλμα κατάτμησης" σε όλα.

Αυτό λοιπόν που σκέφτηκα είναι το εξής:

[REMOVED by thetrojan01]

πείτε μου αν έχω κάνει κάπου λάθος ;)


Σωστά το σκέφτηκες, αλλά το πρόβλημα δεν είναι εκεί.

Έλεξε
1) Το μέγεθος των πινάκων που χρησιμοποιείς αν είναι αρκετά μεγάλο για όλες τις περιπτώσεις,
2) Το όνομα των αρχείων που ανοίγεις
3) Το τι είδους δεδομένα εισάγεις. Αν όλα συμφωνούν με την εκφώνηση.
svyr cercrv an inevrfnv cbyl tvn an gb iyrcrvf nhgb... cvtrar xnzvn ibygn yrj tj.
Άβαταρ μέλους
thetrojan01
 
Δημοσιεύσεις: 712
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 21, 2008 2:45 pm
Τοποθεσία: Ρόδος

Re: Hellenico

Δημοσίευσηαπό ntziris » Παρ Δεκ 31, 2010 2:46 am

thetrojan01 έγραψε:
ntziris έγραψε:Καλησπέρα (αυτό είναι το 1ο μου ποστ! :D ),
Έλυσα 1ο και 2ο πρόβλημα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία... αλλά στο 3ο εγώ σκέφτηκα κάτι ίσος καλύτερο, πρακτικά γιατί ενώ στο pc μου που έκανα μερικά τεστ είναι όλα οκ... άμα το κάνω υποβολή έχω "Σφάλμα κατάτμησης" σε όλα.

Αυτό λοιπόν που σκέφτηκα είναι το εξής:

[REMOVED by thetrojan01]

πείτε μου αν έχω κάνει κάπου λάθος ;)


Σωστά το σκέφτηκες, αλλά το πρόβλημα δεν είναι εκεί.

Έλεξε
1) Το μέγεθος των πινάκων που χρησιμοποιείς αν είναι αρκετά μεγάλο για όλες τις περιπτώσεις,
2) Το όνομα των αρχείων που ανοίγεις
3) Το τι είδους δεδομένα εισάγεις. Αν όλα συμφωνούν με την εκφώνηση.


hmm... νομίζω είναι οκ, αλλά για δες κι εσυ:
Spoiler: show
X8rm3igg
//by tt01
Άβαταρ μέλους
ntziris
 
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: Παρ Δεκ 31, 2010 2:08 am
Τοποθεσία: Κρήτη

Re: Hellenico

Δημοσίευσηαπό kernelpanic » Παρ Δεκ 31, 2010 2:58 am

Κοίτα πολύ προσεκτικά τους πίνακες και τους δείκτες που χρησιμοποιείς, βήμα βήμα, και με ελέγχους σε κάθε ένα βήμα για το τι θα έπρεπε να ισχύει.
99 little bugs in the code,
99 bugs in the code,
Fix one bug,
Compile again,
104 little bugs in the code.
Άβαταρ μέλους
kernelpanic
 
Δημοσιεύσεις: 404
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 21, 2008 8:16 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Hellenico

Δημοσίευσηαπό thetrojan01 » Παρ Δεκ 31, 2010 3:03 am

ntziris έγραψε:hmm... νομίζω είναι οκ, αλλά για δες κι εσυ:

ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΟΥ! :)
(έρχεται απάντηση...)
svyr cercrv an inevrfnv cbyl tvn an gb iyrcrvf nhgb... cvtrar xnzvn ibygn yrj tj.
Άβαταρ μέλους
thetrojan01
 
Δημοσιεύσεις: 712
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 21, 2008 2:45 pm
Τοποθεσία: Ρόδος

Re: Hellenico

Δημοσίευσηαπό ntziris » Παρ Δεκ 31, 2010 3:10 am

thetrojan01 έγραψε:
ntziris έγραψε:hmm... νομίζω είναι οκ, αλλά για δες κι εσυ:

ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΟΥ! :)
(έρχεται απάντηση...)


ok :D sry για τον εμφανή κώδικα (δεν έχω διαβάσει ακόμα τους κανόνες)

περιμένω για καμιά απάντηση :roll:
Άβαταρ μέλους
ntziris
 
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: Παρ Δεκ 31, 2010 2:08 am
Τοποθεσία: Κρήτη

Re: Hellenico

Δημοσίευσηαπό Κηπουρίδης » Σάβ Ιαν 29, 2011 3:03 pm

Καινούρια προβλήματα στὸ Hellenico, γιὰ ὅποιον ἐνδιαφέρεται:D.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Κηπουρίδης
 
Δημοσιεύσεις: 292
Εγγραφή: Παρ Φεβ 05, 2010 5:05 pm

Re: Hellenico

Δημοσίευσηαπό sotiris » Σάβ Ιαν 29, 2011 5:09 pm

Κηπουρίδης έγραψε:Καινούρια προβλήματα στὸ Hellenico, γιὰ ὅποιον ἐνδιαφέρεται:D.


Θα μπουν και άλλα από όσο μου είπε ο Γιάννης :D
Εικόνα
sotiris
 
Δημοσιεύσεις: 422
Εγγραφή: Τρί Φεβ 10, 2009 9:49 pm

Re: Hellenico

Δημοσίευσηαπό Κηπουρίδης » Κυρ Φεβ 06, 2011 7:24 pm

Ἰδιαίτερα θετικὸ γιὰ τὸ hellenico θὰ ἤταν νὰ ἔχει καὶ ἕνα analysis σὰν τὸ usaco, ἀφοὺ λύσεις τὸ πρόβλημα, γιὰ νὰ μαθαίνουμε καὶ τίποτα ( πχ τὸ qubits ποὺ ἤθελε
Spoiler: show
ἀναδρομή
... ἐγὼ τὸ ἔκανα ὅσο πιὸ ἰδιόρρυθμα γίνεται, χωρὶς
Spoiler: show
ἀναδρομή
, μὲ κάτι κανόνες ποὺ ἔβγαζα ἀπὸ τὸ μυαλό μου ).
Θὰ χαρῶ νὰ βοηθήσω ἂν μπορῶ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Κηπουρίδης
 
Δημοσιεύσεις: 292
Εγγραφή: Παρ Φεβ 05, 2010 5:05 pm

Re: Hellenico

Δημοσίευσηαπό thetrojan01 » Δευτ Φεβ 07, 2011 10:41 pm

Κηπουρίδης έγραψε:Ἰδιαίτερα θετικὸ γιὰ τὸ hellenico θὰ ἤταν νὰ ἔχει καὶ ἕνα analysis σὰν τὸ usaco, ἀφοὺ λύσεις τὸ πρόβλημα, γιὰ νὰ μαθαίνουμε καὶ τίποτα ( πχ τὸ qubits ποὺ ἤθελε
Spoiler: show
ἀναδρομή
... ἐγὼ τὸ ἔκανα ὅσο πιὸ ἰδιόρρυθμα γίνεται, χωρὶς
Spoiler: show
ἀναδρομή
, μὲ κάτι κανόνες ποὺ ἔβγαζα ἀπὸ τὸ μυαλό μου ).
Θὰ χαρῶ νὰ βοηθήσω ἂν μπορῶ.

Το qubits ήταν κλασσικός
Spoiler: show
Πιπέεερι :)
svyr cercrv an inevrfnv cbyl tvn an gb iyrcrvf nhgb... cvtrar xnzvn ibygn yrj tj.
Άβαταρ μέλους
thetrojan01
 
Δημοσιεύσεις: 712
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 21, 2008 2:45 pm
Τοποθεσία: Ρόδος

Re: Hellenico

Δημοσίευσηαπό Κηπουρίδης » Δευτ Φεβ 07, 2011 11:18 pm

thetrojan01 έγραψε:
Κηπουρίδης έγραψε:Ἰδιαίτερα θετικὸ γιὰ τὸ hellenico θὰ ἤταν νὰ ἔχει καὶ ἕνα analysis σὰν τὸ usaco, ἀφοὺ λύσεις τὸ πρόβλημα, γιὰ νὰ μαθαίνουμε καὶ τίποτα ( πχ τὸ qubits ποὺ ἤθελε
Spoiler: show
ἀναδρομή
... ἐγὼ τὸ ἔκανα ὅσο πιὸ ἰδιόρρυθμα γίνεται, χωρὶς
Spoiler: show
ἀναδρομή
, μὲ κάτι κανόνες ποὺ ἔβγαζα ἀπὸ τὸ μυαλό μου ).
Θὰ χαρῶ νὰ βοηθήσω ἂν μπορῶ.

Το qubits ήταν κλασσικός
Spoiler: show
Πιπέεερι :)

Ὁ Admin ποὺ μὲ φροντίζει,
ὁ Admin ποὺ μὲ ἀγαπά,
ὅταν τὸ edit του μοὺ κάνει,
ἂν τὴν παλεύω μὲ ρωτά,
κὶ ἐγώ, κὶ ἐγώ, κὶ ἐγὼ τοῦ ἀπαντῶ :
Δὲ μὲ νοιάζει ἡ
Spoiler: show
ἀναδρομή
, δὲ μὲ νοιάζει ἡ
Spoiler: show
ἀναδρομή
,
μὲ ἀρκεῖ ὅτι ὁ grader θὰ πεῖ : "Λύση Σωστή".

Ὑ.Γ.1 : Ὁ Νὶκ Μάρβελ ΔΕΝ προτιμάει ὑφαντή...
Ὑ.Γ.2 : Συγγνώμη κύριε Ἀντμίν :mrgreen:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Κηπουρίδης
 
Δημοσιεύσεις: 292
Εγγραφή: Παρ Φεβ 05, 2010 5:05 pm

Re: Hellenico

Δημοσίευσηαπό thetrojan01 » Δευτ Φεβ 07, 2011 11:35 pm

Κηπουρίδης έγραψε:Ὁ Admin ποὺ μὲ φροντίζει,
ὁ Admin ποὺ μὲ ἀγαπά,
ὅταν τὸ edit του μοὺ κάνει,
ἂν τὴν παλεύω μὲ ρωτά,
κὶ ἐγώ, κὶ ἐγώ, κὶ ἐγὼ τοῦ ἀπαντῶ :
Δὲ μὲ νοιάζει ἡ
Spoiler: show
ἀναδρομή
, δὲ μὲ νοιάζει ἡ
Spoiler: show
ἀναδρομή
,
μὲ ἀρκεῖ ὅτι ὁ grader θὰ πεῖ : "Λύση Σωστή".

Ὑ.Γ.1 : Ὁ Νὶκ Μάρβελ ΔΕΝ προτιμάει ὑφαντή...
Ὑ.Γ.2 : Συγγνώμη κύριε Ἀντμίν :mrgreen:

Συγγνώμη λέει, απλά ΕΓΡΑΨΕΣ!!! :) Μαματο...
svyr cercrv an inevrfnv cbyl tvn an gb iyrcrvf nhgb... cvtrar xnzvn ibygn yrj tj.
Άβαταρ μέλους
thetrojan01
 
Δημοσιεύσεις: 712
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 21, 2008 2:45 pm
Τοποθεσία: Ρόδος

Re: Hellenico

Δημοσίευσηαπό stathis » Πέμ Φεβ 10, 2011 11:41 am

Κηπουρίδης έγραψε:Ὁ Admin ποὺ μὲ φροντίζει,
ὁ Admin ποὺ μὲ ἀγαπά,
ὅταν τὸ edit του μοὺ κάνει,
ἂν τὴν παλεύω μὲ ρωτά,
κὶ ἐγώ, κὶ ἐγώ, κὶ ἐγὼ τοῦ ἀπαντῶ :
Δὲ μὲ νοιάζει ἡ
Spoiler: show
ἀναδρομή
, δὲ μὲ νοιάζει ἡ
Spoiler: show
ἀναδρομή
,
μὲ ἀρκεῖ ὅτι ὁ grader θὰ πεῖ : "Λύση Σωστή".

Ὑ.Γ.1 : Ὁ Νὶκ Μάρβελ ΔΕΝ προτιμάει ὑφαντή...
Ὑ.Γ.2 : Συγγνώμη κύριε Ἀντμίν :mrgreen:

pure epicness
stathis
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 377
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 14, 2008 6:01 pm
Τοποθεσία: Χανιά

Re: Hellenico

Δημοσίευσηαπό feedWARd » Κυρ Φεβ 20, 2011 4:06 pm

Κηπουρίδης έγραψε:Ἰδιαίτερα θετικὸ γιὰ τὸ hellenico θὰ ἤταν νὰ ἔχει καὶ ἕνα analysis σὰν τὸ usaco, ἀφοὺ λύσεις τὸ πρόβλημα, γιὰ νὰ μαθαίνουμε καὶ τίποτα ( πχ τὸ qubits ποὺ ἤθελε
Spoiler: show
ἀναδρομή
... ἐγὼ τὸ ἔκανα ὅσο πιὸ ἰδιόρρυθμα γίνεται, χωρὶς
Spoiler: show
ἀναδρομή
, μὲ κάτι κανόνες ποὺ ἔβγαζα ἀπὸ τὸ μυαλό μου ).
Θὰ χαρῶ νὰ βοηθήσω ἂν μπορῶ.


Αν και προσωπικά δεν έχω πολύ χρόνο, αν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει και κανένας άλλος ας στείλει ένα pm για να οργανωθούμε. Νομίζω ότι έχουμε επίσημες λύσεις σε όλα τα προβλήματα. Αυτό που μένει να γραφτεί είναι η εξήγηση.
feedWARd
 
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 21, 2008 3:32 pm

Re: Hellenico

Δημοσίευσηαπό Κηπουρίδης » Παρ Μαρ 18, 2011 5:26 pm

Ενότητα 3.2, millionaire :
Από ό,τι κατάλαβα, δίνει κατευθυνόμενο γράφημα, και πρέπει να βρούμε έστω και έναν απλό κύκλο στον οποίο να απαντήσουμε σε δέκα ερωτήσεις και να δούμε αν γίνεται να κερδίσουμε χρήματα. Αυτό σημαίνει ότι αν ο κύκλος αποτελείται από 3 nodes, θα τους διασχίσουμε πολλές φορές, ενώ αν αποτελείται από 15, κάποιους δεν θα τους επισκεφθούμε καν ( διορθώστε με αν κάνω λάθος ). Άρα για το 3 παράδειγμα :
1
8 9
2 1 60
3 1 100
4 2 22
8 3 21
6 4 41
3 5 49
7 6 25
5 7 34
2 8 45

Αν κάνουμε την διαδρομή 3 -> 5 -> 7 -> 6 -> 4 -> 2 -> 8 -> 3 -> 5 -> 7 -> 6, θα απαντήσουμε σε δέκα ερωτήσεις με τις εξής πιθανότητες : 49,34,25,41,22,45,21,49,34,25. Άρα αν ξεκινήσουμε με D ευρώ θα πάρουμε D×(0.5 + 1.5×0.49)×(0.5 + 1.5×0.34)×(0.5 + 1.5×0.25)×(0.5 + 1.5×0.41)×(0.5 + 1.5×0.22)×(0.5 + 1.5×0.45)×(0.5 + 1.5×0.21)×(0.5 + 1.5×0.49)×(0.5 + 1.5×0.34)×(0.5 + 1.5×0.25) = 1.055701659 * D ! Δηλαδή ξεκινάμε με D και καταλήγουμε με 1.055701659 * D > D , αφού D > 0! Άρα είναι possible, ενώ στο παράδειγμα λέει
Παράδειγμα εξόδου 3 (αρχείο "millionaire.out")

Not possible

Κάνω κάπου λάθος;;;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Κηπουρίδης
 
Δημοσιεύσεις: 292
Εγγραφή: Παρ Φεβ 05, 2010 5:05 pm

Re: Hellenico

Δημοσίευσηαπό Κηπουρίδης » Δευτ Απρ 25, 2011 1:46 pm

Κηπουρίδης έγραψε:Ενότητα 3.2, millionaire : ....
Κάνω κάπου λάθος;;;


Ναι, κάνω κάπου λάθος. Αυτό που ζητάει είναι να κάνουμε δέκα ΚΥΚΛΟΥΣ, όχι να διασχίσουμε δέκα edges ( για όποιον ενδιαφέρεται ... ).
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Κηπουρίδης
 
Δημοσιεύσεις: 292
Εγγραφή: Παρ Φεβ 05, 2010 5:05 pm

Re: Hellenico

Δημοσίευσηαπό thetrojan01 » Τρί Απρ 26, 2011 12:19 am

Κηπουρίδης έγραψε:
Κηπουρίδης έγραψε:Ενότητα 3.2, millionaire : ....
Κάνω κάπου λάθος;;;


Ναι, κάνω κάπου λάθος. Αυτό που ζητάει είναι να κάνουμε δέκα ΚΥΚΛΟΥΣ, όχι να διασχίσουμε δέκα edges ( για όποιον ενδιαφέρεται ... ).

Τώρα τελειώνω την 1.5 pal, no idea for whatda*** you're talking about :lol:

Συγχαρητήρια που έσκισες στο camp και από το φόρουμ ;)
Συγχαρητήρια και σε όποιους είχαν πάρει μέρος.
svyr cercrv an inevrfnv cbyl tvn an gb iyrcrvf nhgb... cvtrar xnzvn ibygn yrj tj.
Άβαταρ μέλους
thetrojan01
 
Δημοσιεύσεις: 712
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 21, 2008 2:45 pm
Τοποθεσία: Ρόδος

Re: Hellenico

Δημοσίευσηαπό NikosZ » Σάβ Οκτ 08, 2011 11:28 am

Καλησπέρα σας.. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει με το 3ο πρόβλημα 1.1 με την λήψη αρχείων , μου βγάζει 1/10 κι έχω σκαλώσει εδώ κι μια εβδομάδα... ευχαριστώ!
NikosZ
 
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: Σάβ Οκτ 08, 2011 11:23 am

Re: Hellenico

Δημοσίευσηαπό Κηπουρίδης » Σάβ Οκτ 08, 2011 1:31 pm

NikosZ έγραψε:Καλησπέρα σας.. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει με το 3ο πρόβλημα 1.1 με την λήψη αρχείων , μου βγάζει 1/10 κι έχω σκαλώσει εδώ κι μια εβδομάδα... ευχαριστώ!

Θες να μας πεις τι έκανες και να βοηθήσουμε αν κάνεις κάτι λάθος;
Το προφανές εδώ πέρα είναι ότι θα πρέπει κάθε στιγμή να χρησιμοποιήσεις το μέγιστο του bandwidth σου, άρα θα πρέπει να το ανακατανέμεις όταν τελειώνει το κατέβασμα ενός αρχείου.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Κηπουρίδης
 
Δημοσιεύσεις: 292
Εγγραφή: Παρ Φεβ 05, 2010 5:05 pm

Re: Hellenico

Δημοσίευσηαπό NikosZ » Σάβ Οκτ 08, 2011 3:29 pm

εγώ κάνω το ακόλουθο όταν τελειώσει το αρχείο περνώ την ταχύτητα του κι την προσθέτω σε ένα τυχαίο αρχείο που δεν έχει τελειώσει..
να ο κώδικας:
Κώδικας: Επιλογή όλων
#include <cstdlib>
#include <iostream>
#include <fstream>
using namespace std;
int x;
    int s[100];
    int t[100];
    int i(0);
    int po(0);
    int poo(0);
    int sec1(0);
    int sec(0);
    int xi(0);
void small()
{
     int lp = 10000;
     for(int k=0;k<x;)
     {
             if(t[k]<=lp && t[k] >0)
             {
                       
                        lp = t[k];
                        if(po ==0){
                        po =k;     }           
                       else if(po!=0)
                        {
                             poo =k;
                             xi++;
                        }
             }
             
             k++;
     }
     if(lp == 10000)
     {}
     else{
     sec1=lp;}
}

void newsec()
{
     for (int ik=0; ik<x;)
     {
         if(t[ik] <=0)
         {}
         else
         {
         t[ik] = (t[ik] -sec1);
         }
         ik++;
         
     }
     
}
void speed()
{
     for (int ko =0; ko<x;)
     {
       
          if (t[ko]>0)
          {
          if(xi==1){
               t[ko] = t[ko]*s[ko]/(s[po]+s[ko] + s[poo]);
               s[ko] = s[ko]+s[po] + s[poo];
               ko = x;
               }
               else
               {
               t[ko] = t[ko]*s[ko]/(s[po]+s[ko]);
               s[ko] = s[ko]+s[po];
               ko = x;
               }
          }
          ko++;
       
     }
}
int main()
{

    ifstream in("downloads.in");
    in>>x;
    while(in>>s[i]>>t[i]){i++;}
    in.close();
    ofstream out("downloads.out");
    for(int ki =0; ki<x;)
    {
            xi=0;
            small();       
            newsec();
            speed();
            sec = sec + sec1;
            sec1 =0;
            ki++;
           
}
out<<sec<<endl;
out.close();
    return 0;
}
NikosZ
 
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: Σάβ Οκτ 08, 2011 11:23 am

Re: Hellenico

Δημοσίευσηαπό sotiris » Σάβ Οκτ 08, 2011 5:26 pm

NikosZ έγραψε:εγώ κάνω το ακόλουθο όταν τελειώσει το αρχείο περνώ την ταχύτητα του κι την προσθέτω σε ένα τυχαίο αρχείο που δεν έχει τελειώσει..
να ο κώδικας:
Κώδικας: Επιλογή όλων
#include <cstdlib>
#include <iostream>
#include <fstream>
using namespace std;
int x;
    int s[100];
    int t[100];
    int i(0);
    int po(0);
    int poo(0);
    int sec1(0);
    int sec(0);
    int xi(0);
void small()
{
     int lp = 10000;
     for(int k=0;k<x;)
     {
             if(t[k]<=lp && t[k] >0)
             {
                       
                        lp = t[k];
                        if(po ==0){
                        po =k;     }           
                       else if(po!=0)
                        {
                             poo =k;
                             xi++;
                        }
             }
             
             k++;
     }
     if(lp == 10000)
     {}
     else{
     sec1=lp;}
}

void newsec()
{
     for (int ik=0; ik<x;)
     {
         if(t[ik] <=0)
         {}
         else
         {
         t[ik] = (t[ik] -sec1);
         }
         ik++;
         
     }
     
}
void speed()
{
     for (int ko =0; ko<x;)
     {
       
          if (t[ko]>0)
          {
          if(xi==1){
               t[ko] = t[ko]*s[ko]/(s[po]+s[ko] + s[poo]);
               s[ko] = s[ko]+s[po] + s[poo];
               ko = x;
               }
               else
               {
               t[ko] = t[ko]*s[ko]/(s[po]+s[ko]);
               s[ko] = s[ko]+s[po];
               ko = x;
               }
          }
          ko++;
       
     }
}
int main()
{

    ifstream in("downloads.in");
    in>>x;
    while(in>>s[i]>>t[i]){i++;}
    in.close();
    ofstream out("downloads.out");
    for(int ki =0; ki<x;)
    {
            xi=0;
            small();       
            newsec();
            speed();
            sec = sec + sec1;
            sec1 =0;
            ki++;
           
}
out<<sec<<endl;
out.close();
    return 0;
}



Δεδομένα Εξόδου (downloads.out)

Το πρόγραμμα πρέπει να τυπώνει σε μια γραμμή έναν αριθμό, το χρόνο (σε δευτερόλεπτα) που χρειάζεται για να κατέβουν όλα τα αρχεία.Ο αριθμός πρέπει να είναι στρογγυλοποιημένος στον πλησιέστερο ακέραιο.


Η μεταβλητή που χρησιμοποιείς στην έξοδο είναι ακέραιος , χρειάζεσαι πραγματικό αριθμό :) .

ΥΓ
Δεν έλενξα τον κώδικά σου , να δω εάν δουλεύει , πάντως θα σε συμβούλευα να σκεφτείς κάτι καλύτερο και να το ξαναγράψεις.
Εικόνα
sotiris
 
Δημοσιεύσεις: 422
Εγγραφή: Τρί Φεβ 10, 2009 9:49 pm

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Εξάσκηση και προετοιμασία

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

cron